STOLNI TENIS

Na 3. regionalnom turniru najviše medalja mladim Kotoripčanima

U nedjelju je u gradskoj sportskoj dvorani u Varaždinu odigran treći i posljednji u sezoni otvoreni regionalni turnir u najmlađim kategorijama – za klince i klinceze te najmlađe kadete i najmlađe kadetkinje.

Među ukupno 31 natjecateljem njih gotovo polovica je bilo iz međimurskih klubova Kos-Kotoribe, Putjana i Zasadbrega, a osim brojnošću, s 9 osvojenih medalja bili su i vrlo uspješni. Najviše, 5 medalja, su osvojili mladi Kotoripčani, puleni trenera Stjepana Vidovića, 4 MGK-Drave iz Žabnika, 3 su kućama odnijeli članovi Putjana te po 1 Zasadbrega, Koprivnice i Ljubešćice.

Među 10 klinaca najbolji je bio član Putjana Matija Volf, pobjednik u finalu nad Mihaelom Hederićem iz Kos-Kotoribe, a broncu su podijelili Kevin Hajdari iz Zasadbrega i David Marčec iz MGK-Drave. Od preostalih igrača iz naših klubova u četvrtfinale se plasirao još Zasadbrežan Sebastijan Bakač, a Franko Gregurec iz Kos-Kotoribe nije prošao kvalifikacije.
Samo 4 igračice su igrale u kategoriji klinceza, a u konkurenciji s članicama MGK-Drave Kotoripčanka Regina Dornik se izborila za brončanu medalju plasiravši se iza pobjednice Lucije Topolovec i drugoplasirane Katarine Težak, a ispred Mije Žganec, koju je pobijedila.
U kategoriji 8 najmlađih kadeta zlato je prvim mjestom osvojio Petar Toma iz Ljubešćice pobjedom u finalu nad Dorianom Pišpekom iz Kos-Kotoribe. Treće mjesto su podijelili drugi Kotoripčan Marko Knez i Putjančan Matija Volf, a nastupali su još Zasadbrežani Ivan Levačić i Karlo Mesarić, koji su bili četvrti u svojim kvalifikacijskim skupinama.

Talentirana Kotoripčanka Nela Kovačić, pobjedom u finalu nad Nikom Šaš iz Koprivnice, u trećem se pokušaju popela na najvišu stepenicu kategorije najmlađih kadetkinja. Pobjednica drugoga turnira, Putjančanka Franka Mesarić, ovoga puta nije imala sreću i s Katjom Žganec iz MGK-Drave je podijelila treće mjesto, a od naših su nastupale još Nina Friščić iz Kos-Kotoribe, koja je u četvrtfinalu ispala od Žganec i Kyara Dunjko iz Zasadbrega, koja nije prošla skupinu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije