POSJET LENDAVI

Mato Kljajić i Robert Čižmešija u društvu Radenka Mijatovića, prvog čovjeka slovenskog nogometa

Na svečanoj sjednici MNZ Lendava, predstavnici međimurskog nogometa bili su u društvu nasljednika Aleksandra Čeferina, aktualnog predsjednika UEFA-e

Krajem studenog ‘Medobčinska nogometna zveza Lendava’ obilježavala je 40 godina osnutka, a tu su bili i brojni gosti. Tamo je bila i naša delegacija koji su činili predsjednik Međimurskog nogometnog saveza Mato Kljajić  i predsjednik Zbora nogometnih trenera Međimurske županije Robert Čižmešija, obojica i predstavnici međimurskog nogometa u tijelima HNS-a.

Slovenci su poziv uputili Međimurskom nogometnom savezu kao susjednom savezu, a jedan od razloga je i to što godinama održavaju zajedništvo kroz strukovni dio nogometa. Posebno treba istaknuti da su domaćini pozdravili našu delegaciju te ujedno čestitali, na velikom uspjehu naše reprezencije u Rusiji, što je popratila i čitava dvorana gromoglasnim pljeskom.

Nakon svečane sjednice održan je zajednički domjenak uz razmjenu iskustava i problematike. Jedan od gostiju bio je i predsjednik Nogometnog saveza Slovenije Radenko Mijatović, dva potpredsjenika NSS, predsjednik MNZ Lendava Slavko Režonja te predsjednik ODTN Feri Meštrović Horvat.

Naši predstavnici zadržali su se u ugodnom razgovoru s predsjednikom saveza Radenkom Mijatovićem, inače nasljednikom Aleksandra Čeferina, aktualnim predsjednikom UEFA-e. Kljajić i Čižmešija su mu, kao i ostalim uglednicima slovenskog nogometa uputili poziv na proslavu 60 godina Međimurskog nogometnog saveza.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije