ODBOJKA

Dva prva mjesta mladih snaga Kaštela

U devetom kolu odigrao se susret u 3. NOL ligi sjever skupina-A između odbojkašice ŽOK Kaštel Pribislavec II i OK Totovec.

Prva dva seta Kaštelanke su bez većih problema osvojile 25:6 i 25:13. Treći set donio je malo opuštanje Kaštelanki te su to iskoristile gostujuće igračice i u neizvjesnoj završnici osvojile treći set 25:23. Izjednačeni četvrti set do rezultata 12:12 a poslije Kaštelanke odigravaju odlično i gostujućim igračicama daju samo dva poena i pobjeđuju 25:14.

Kaštelanke, ŽOK Kaštel II, na kraju prvog dijela prvenstva vodeća je ekipa u 3. NOL sjever skupina A. U devet odigranih kola ostvarile su osam pobjeda i samo jedan poraz uz set razliku 25:5 i ukupno su osvojile 24 bodova.

ŽOK Kaštel II: Pokrivač Anja, Šmitran Anja, Jelenić Azra, Peršak Leda, Kanižaj Melani, Ria Horvat, Frančić Laura, Kamenić Mirna, Jelena Remenar, Mesarić Rita, Tija Budiša, Iva Bulović. Trener Marko Obadić.
 OK Totovec II: Karla Črep, Mestrić Sara, Vinković Lana, Črep Marta, Herak Tena, Posavec Rea, Cerovečki Dora, Jurnjak Elena, Ovčar Antonija, Jazvić Ema.
ŽOK Kaštel III na kraju prvog dijela prvenstva je vodeća ekipa u 3. NOL sjever skupina B gdje su u svih pet kola ostvarile sve pobjede, i samo uz jedan izgubljeni set te maksimalni broj bodova, petnaest.

Pohvale svim igračicama za ovaj rezultat u svim ekipama i kategorijama, prema rezultatima se vidi odličan rad trenera Marka Obadića s prvom i drugom ekipom, a Darine Novaković s trećom ekipom. Hvala svim navijačima i simpatizerima kluba koji su cijelu polusezonu pratili i bodrili Kaštelanke u svim utakmicama. Nastavak natjecanja u 3 NOL sjever skupina A i B nastavlja se u veljači 2019. godine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije