Vijesti / Sport
Sport
Izborna Skupština Međimurskog nogometnog saveza u srijedu, Mato Kljajić jedini kandidat za predsjednika

NOGOMET

Izborna Skupština Međimurskog nogometnog saveza u srijedu, Mato Kljajić jedini kandidat za predsjednika

U srijedu 12. prosinca u 18:00 sati u Hotelu Park održat će se izborna Skupština Međimurskog nogometnog saveza.

Dnevni red izborne Skupštine je izbor predsjednika Međimurskog nogometnog saveza, izbor članova Izvršnog odbora, izbor tri dopredsjednika, izbor Članova Nadzornog odbora te prijedlog plana rada i financijskog plana za 2019. godinu.

Nakon što je istekao rok za prikupljanje potpisa za kandidature za predsjednika Međimurskog nogometnog saveza, sastala se izborna komisija u sastavu Hrvoje Novak kao predsjednik te Ivica Križaić i Darko Jambrović kao članovi komisije.  Pregledom potpisa, komisija je konstatirala i utvrdila da je predana i pravovaljana samo jedna kandidatura i to dosadašnjeg predsjednika Mate Kljajića, koji je potpisima podrške članova skupštine dobio 74 potpisa od ukupno 78 zastupnika, koliko ih broji skupština.

Skupština broji 78 zastupnika s pravom 252 glasa. Prilikom glasanja klubovi koji igraju u zadnjem rangu imaju pravo na jednog zastupnika koji ima pravo na 1 glas (kod seniora to su županijski trećeligaši), drugoligaši imaju pravo na jednog predstavnika koji ima pravo na 2 glasa, prvoligaši člana koji ima pravo na 4 glasa, četveroligaši imaju pravo na člana koji ima 8 glasova, dok NK Međimurje kao hrvatski drugoligaš ima pravo na čak 32 glasa. Novi članovi sa svojim delegatima bit će NK Zebanec i udruga delegata.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!