LIJEPI TRENUCI

NAKON OZLJEDE Trijumfalni povratak Matije Zadravca iz Kotoribe

Poznati međimurski maratonac uz natjecanja muku muči i sa sportskim ozljedama zbog čega neka natjecanja preskače, a kada nastupi rezultati su tu

Crikvenica je bio grad je održan 8. Adria Advent maraton, čija staza ide uz samu morsku obalu gdje je trčalo blizu tisuću trkača. Jedini predstavnik iz našeg kraja je na maratonu bio 29-godišnji Matija Zadravec iz Kotoribe, inače član AK Varaždin. On je osvojio odlično 7. mjesto u generalnom plasmanu, što mu je donijelo treće mjesto od predstavnika naše države.

– Lijepo se nakon dvije godine vratiti u Crikvenicu na Adria Advent maraton koji mi je ostao u lijepom sjećanju jer sam baš na njemu pred dvije godine prekinuo seriju od 4-5 odustajanja na maratonima i ultramaratona. Ovaj mi također puno znači baš zbog tog razloga što sam se nakon dvije godine opet vratio na maraton, kaže Matija.

Dodaje da je trčao ispod tri sata i tako ispunio postavljeni cilj za završetak ove godine.

– Drago mi je što nisam imao nikakvih problema s nogama, nego malo s trbuhom. To je posljedica viroze i bolesti od prije tri tjedna. Vrijeme od 2:58:58 i 7. mjesto ukupno te 6. kod muškaraca i 3. od hrvatskih maratonaca. U kategoriji osvojeno 1. mjesto. Ovo mi vrijeme od kojeg krećem s daljnjim pripremama – rekao je nakon utrke Matija.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije