Vijesti / Sport
Sport
ŠPORTKO BEBE Prijavite sebe i svoju bebu na program vježbanja kroz igru u vodi

UPIŠITE SE

ŠPORTKO BEBE Prijavite sebe i svoju bebu na program vježbanja kroz igru u vodi

Vježbanjem u vodi pozitivno se utječe na zdravlje djece, razvija se osjećaj pripadnosti, povećava se koncentracija i brzina reakcije, kao i motorički razvoj

Udruga za šport djece i mladeži poziva sve roditelje beba od 4 do 11 mjeseci starosti na upis u 18. sezonu Športko beba. Osnovni cilj programa koji je iz godine u godinu sve popularniji je omogućiti bebama i njihovim roditeljima vježbanje ciljanom igrom u vodi.

Bebe se nakon rođenja mogu vrlo rano uključiti u program jer kod njih ne postoji strah od vode. Vježbanjem u vodi pozitivno se utječe na psihofizičko zdravlje djece, razvija se osjećaj pripadnosti skupini, povećava se koncentracija i brzina reakcije kao i motorički razvoj. Vježbanjem se uči plutanje uz minimalnu asistenciju roditelja, zadržavanje daha prilikom ronjenja i izvođenja prsnog pokreta nogama (žabica) u Fredovom obruču za obuku plivanja.

18. sezona Športko beba započinje s radom 7. siječnja, a u tijeku su upisi koji traju do 10. prosinca ili do popunjenja predviđenih kapaciteta. Upisi se vrše slanjem poruke koja sadrži ime i prezime bebe, datum rođenja, ime roditelja, adresu i broj mobitela na facebook profil Športko UŠDM.

Program se provodi osam tjedana uzastopce po jedan trening, uz stručno trenersko vodstvo od 35 minuta, tjedno. Cijena programa iznosi 600 kuna, a uključuje i osam ulaznica za roditelja koji vježba s djetetom. Iznos je potrebno uplatiti do 17. prosinca, a dan kasnije s početkom u 17 sati bit će održan roditeljski sastanak na Gradskim bazenima Marija Ružić u Čakovcu. 

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!