2. ŽNL – SKUPINA A

Tko će biti prvak, Dubravčan ili Draškovec?

Ishod nedjeljnog derbi susreta NK Dubravčan – NK Draškovec u 2. ŽNL –skupina A prognoziraju Tihomir Nestić, trener Dubravčana, i Branko Lipić, trener Draškovca.

Neizvjesnost za prvaka u 2.ŽNL-skupina A potrajat će do zadnjeg kola, no sve može biti riješeno već u nedjelju pobijedi li vodeći NK Dubravčan iz Donje Dubrave na svom terenu drugoplasirani NK Draškovec. Naime, dva kola prije kraja jesenskog dijela prvenstva Dubravčan ima 34 boda i gol razliku 43:7, a Draškovec 32 boda s gol razlikom 31:11.

Valja istaknuti kako je u posljednjem kolu Drškovec domaćin Mladosti (I), a Dubravčan gostuje u Podbrestu kod Budućnosti. U slučaju neriješenog ishoda te pobjede Draškovca i poraza Dubravčana mjesta na prvenstvenoj ljestvici se mogu zamijeniti.

Što o tome kaže Branko Lipić? – S obzirom da smo iz nižeg ranga ušli u II. ŽNL – skupina A, nismo očekivali da ćemo se uključiti u borbu za 1. mjesto, no znali smo da ćemo biti negdje pri vrhu. Odradili smo odlične pripreme, nismo imali do sada ozlijeđenih igrača, no nemamo fond igrača, širinu koja je potrebna za 1. mjesto, rekao je. Odriče li se Lipić već sada pretenzije za prvaka?

A Tihomir Nestić? – Za derbi se pripremamo kao i za svaku drugu utakmicu. Poštujemo ekipu Draškovca i nadamo se fer i korektnoj borbi. Dečki marljivo treniraju, vjerujemo u svoju kvalitetu i ulazimo spremni u utakmicu. Pozivam naše vjerne navijače da dođu na Krbulju u što većem broju, da nas bodre i da se na kraju se svi zajedno radujemo.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije