jesenski prvaci

NK Zasadbreg s navijačima proslavio stopostotni učinak i kraj odlično odigrane polusezone

Nakon odigranog posljednjeg kola, uprava NK Zasadbreg pripremila je bograč za domaće i gostujuće igrače te navijače kako bi zajedno proslavili kraj odlično odigrane polusezone

Nogometni klub Zasadbreg je u nedjelju, 18. studenog odigrao posljednje kolo u ovoj polusezoni. Potpunom dominacijom nad Paragom i pobjedom od 10:2, domaćini su upisali svih 12 pobjeda te zasluženo postali jesenski prvaci Treće međimurske nogometne lige.

Iako su prošle godine u proljetnom djelu osvojili velikih 27 bodova, to nije bilo dovoljno za ostanak u drugoj međimurskoj ligi. Trener Ivan Hamonajec odlično je pripremio i motivirao igrače na početku ove sezone te učinio da momčad funkcionira kao jedan što su pokazali u svim utakmicama. Puno napora, volje i želje uložili su kako bi ostvarili ovaj veliki rezultat, kako bi sebi i svojim vjernim navijačima dokazali kako nisu ispali zbog loše igre, već loše realizacije i loše sreće u prvom djelu prvenstva.

– Naravno da nije uvijek bilo lako. Bilo je tu teških, tvrdih “borbi” protiv ekipa koje se razlikuju u mnogočemu i svaka ima na neki način svoje kvalitete. Nismo podcijenili nijednog protivnika, uvijek smo krenuli na “glavu” i dali sto posto od sebe te se nadali pobjedi u čemu smo uspjeli u svih 12 odigranih utakmica. Veliku ulogu imaju i naši navijači, koji su naša velika potpora s tribina i naš igrač broj 12 na terenu. Cilj za kraj sezone nam je naravno osvajanje prvog mjesta i povratak u drugu ligu, rekli su igrači NK Zasadbreg.

Iako je teško izdvojiti najboljeg igrača, jer igraju timski, veliku ulogu u ostvarenju ovog rezultata i stopostotnog učinka, imao je vratar Sven Rede. Tijekom polusezone čistio je svoju mrežu najbolje što može, a u prvih 8 utakmica nije primio niti jedan zgoditak te obranio jedanaesterce koji su mogli prelomiti utakmicu.

Zasadbreg je tako postao jesenski prvak s 36 bodova, NŠ Međimurje-Čakovec je trenutni druga s 29 bodova, a u stopu ih prati Vučetinec s 27 bodova.

Nakon odigranog posljednjeg kola, uprava NK Zasadbreg pripremila je bograč za domaće i gostujuće igrače te navijače kako bi zajedno proslavili kraj odlično odigrane polusezone.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije