MEĐIMURSKI NOGOMETNI TALENTI

Lovro Nikić i Viktor Kanižaj: Dirljiv susret ‘kikića’ nakon šest godina

Porijeklo im je kotoripsko, odnosno donjomihaljevsko. Snagom talenta nose prvoligaške dresove eminentnih hrvatskih prvoligaša iz Zagreba i Koprivnice.

Prvoligaški igrači U16 Lovro Nikić NK Slaven Belupo Koprivnica i Viktor Kanižaj U15 iz NK Dinamo Zagreb (s lijeva) sastali su se u subotu 10. studenog u Kunovcu. Bilo je to nakon prvenstvene utakmice na Old Trafford u Kunovcu gdje Dinamo slavio pobjedu 1:0.

– Teta Edita, teren nam je zadavao veliki problem, rekao je uz osmijeh Viktor Lovrinoj mami koju poznaje od kada su Lovro i Viktor još prije šest godina igrali u NK Međimurje, a ona ih je često vozila na treninge i utakmice. Lovro je dolazio iz Kotoribe, a Viktor iz Donjeg Mihaljevca.

– Ovo je bio dirljiv susret nakon šest godina od zadnjeg viđenja, ispričala nam je Lovrina mama i dodala kako se je Viktor veselio sportskom okršaju na travnjaku. Nažalost, Lovro je bio s mamom u gledalištu, nije nastupio zbog frakture nosne kosti. – Bio je to susret ‘doljanjskih kikića’, dometnula je mama Edita.

Donjomeđimurski ‘kikići’ grade lijepe sportske karijere pa je Viktor već postao i hrvatski reprezentativac. Kotoripčanin Lovro rođen je 2002. godine, a Donjomihaljevčanin je godinu dana mlađi. Priču dirljivog prijateljskog susreta ispričala nam je Lovrina mama koja ih je i snimila.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije