donji hrašćan

FOTO Prvaci II. Međimurske lige proslavili svoj uspjeh

SRD 'Črnec' iz Donjeg Hrašćana u subotu je proslavio uspjeh koji su postigli u ovoj sezoni

Aktualno rukovodstvo čine SRD-a Črnec iz Donjeg Hrašćana čine Dražen Fleten – predsjednik i Vladimir Zrna (Co) – tajnik. Društvo je osnovano 1999. godine i okuplja se oko šljunčare Trate, koja je nastala eksploatacijom šljunka za autocestu Zagreb-Goričan. Broje 50-ak aktivnih članova; od toga 40 njih su seniori i 10 kadeta.

Za uspjeh, odnosno proslavu i završetak sezone pripremili su pečeni odojak i krumpir salatu. Odojak je ispekao i pripremio Josip Zadravec – Brežni. Ribičku sezonu su završili takmičenjem u 6 kola na zasluženom prvom mjestu. Prvo mjesto su osvojili u 4 kola, zatim jedno 4. mjesto i jedno 9. mjesto, a u sveukupnom plasmanu ekipno su prvaci II. Međimurske lige za seniore.

U takmičarskoj ekipi sudjelovali su: Nenad Jesenović, Damir Zrna i Tomica Barić. Kapetani su bili: Sandro Zrna i Vladimir Zrna. Pojedinačno prvo mjesto osvaja Nenad Jesenović, a treće mjesto pripalo je Damiru Zrna.

Najaktivniji član koji gotovo brine o svemu a bio je i predsjednik takmičarske komisije je Nenad Jesenović. Kada treba pomoći on će uzeti i nož u ruke i pripremiti krumpir salatu i pomoći glavnom kuharu, servirat će i stol za sve prisutne članove i što god treba on je tu. Od svih osvojenih pehara i medalja veoma su ponosni na osvojeni KUP Općine Donji Kraljevec gdje su opet osvojili 1. mjesto i prelazni pehar.

S obzirom da su odlična ekipa na takmičenjima gdje većinom osvajaju 1. mjesta, pitali smo ih kakve probleme imaju kao društvo u cjelini? Nenad Jesenović i Vladimir Zrna odgovaraju kako im je najveći problem struja. Apeliraju na Općinu Donji Kraljevec i na načelnika Općine Miljenka Horvata da im pomognu riješiti pitanje električne energije.

Mišljenja smo da su svojim požrtvovnim radom, odličnim takmičarskim rezultatima zaslužili kao društvo da im općina pomogne oko velike želje da imaju vlastitu struju. Naime sada se muče s akumulatorima i agregatima kako bi osvijetlili svoju ribičku kućicu. Nadamo se da će im Općina pomoći oko električne energije, jer društvo ima svoj teren nekih 50-ak metara od zadnje naseljene kuće u Donjem Hrašćanu. Potrebno im je nekoliko bandera i priključak struje.

Čestitamo SRD “Črnec” iz Donjeg Hrašćana na postignutim rezultatima i poželimo im još puno uspjeha na takmičarskim vodama diljem Međimurja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije