NAJBOLJA U EUROPI

FOTO Doček u Orehovici: Proslavili uspjeh mlade tenisačice Antonie Ružić!

Za sjajnu mladu tenisku nadu iz Orehovice priređen je doček u bivšoj školi

Djelatnici i učenici Osnovne škole Orehovica u ponedjeljak, 15. listopada dočekali su svoju bivšu učenicu, sadašnju gimnazijalku i službeno najbolju tenisačicu u kategoriji do 16 godina u Europi, 15-godišnju Antoniu Ružić.

Da se trud i naporan rad isplati, pokazala je mlada tenisačica, koju su u sportskoj dvorani Osnovne škole Orehovica, s ponosom dočekali djelatnici i učenici škole. Koliko im znači njen uspjeh pokazali su lijepim riječima i darovima koje su pripremili.

– Ovo je velik uspjeh za našu Antoniju, Općinu Orehovica, Međimursku županiju, ali i cijelu Hrvatsku. Čestitamo ti i želimo uspjeh u budućim natjecanjima – riječi su kojima je mladu tenisačicu pozdravio načelnik Općine Orehovica Franjo Bukal, a dočeku je prisustvovao i predsjednik Općinskog vijeća Općine Orehovica Marko Hunjadi.

Osim što je državna prvakinja do 16 i 18 godina, ova članica čakovečkog Tenis kluba Franjo Punčec reda uspjehe na europskoj razini. Čestitke na izvrsnim rezultatima, uključujući onaj na Tennis Europe Junior Mastersu u Italiji gdje je ponovno bila na samom vrhu, uputio je i bivši razrednik, profesor Tihomir Grgić te ravnatelj OŠ Orehovica Željko Krištofić.

Ugodno iznenađena Antonia poručila je učenicima da se uz trud i volju sve može ostvariti.

– Biti na vrhu je zaista poseban osjećaj i definitivno odličan poticaj za moj daljnji rad. Treninzi su česti i sport iziskuje predanost, zato svima koji počinju karijeru u tenisu ili bilo kojem sportu, želim naglasiti da ne odustaju – dodala je.

Kako je izgledao doček možete pogledati u nastavku…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije