Vijesti / Sport
Sport
Mnoštvo sportskih susreta diljem Međimurja
Ž.K.

SPORTSKI VIKEND

Mnoštvo sportskih susreta diljem Međimurja

Nogomet, rukomet, odbojka, badminton, kros i kuglanje su sportovi za ovaj vikend.

U 2. HNL Međimurje u subotu u 15:00 sati dočekuje drugu ekipu Hajduka.

U 4. nogometnoj ligi u subotu u 15:00 sati igraju Rudar – Polet (SMnM), Mladost Komet – Podravina i Omladinac (NSR) – Varteks, dok će u nedjelju igrati Međimurec – Nedelišće, Pušćine – Novi Marof, Nedeljanec – Dinamo (D), Jalžabet – Sloga (Č) i Bednja – Dubravka Zagorac.

Županijske nogometne lige se također igraju od 15:00 sati. U 1. ŽNL u subotu igraju Sloboda (S) – Jedinstvo (GM), Podturen – Centrometal i Hodošan – Polet (P), dok derbi Dinamo (P) – Sloga (Š) počinje u 16 sati. U nedjelju igraju Bratstvo (J) – Kraljevčan 38, Trnava – BSK, Mladost (SM) – Spartak i Graničar (K) – Galeb.

U 2. ŽNL – skupina A nedjeljni su parovi A Borac (DH) – Drava (K), Croatia – Mladost (D), Borac PMP – Mladost (I), Drava (DM) – Dubravčan, Radnički – ČSK, Omladinac (DS) – Vidovčan, Jadran – Budućnost (P) i Naprijed – Draškovec-Geothermae.

U 2. ŽNL – skupina B tri subotnja susreta su Bratstvo (SV) – Omladinac (M), Donji Koncovčak – Trnovec i Hajduk (Š) – Mali Mihaljevec, dok će u nedjelju na travnjake Strahoninec – Hajduk (B), Mura – Sokol, Sloboda (M) – Pobjeda, Jedinstvo (NSD) – Budućnost (M) i Venera  PMP – Plavi (Pek.).

Subotnji susret 3. ŽNL je Napredak – Vučetinec, a u nedjelju će igrati Zebanec 1986 – Zasadbreg 77, Dubrava – Graničar (N), Parag – Dinamo (Ž), Otok – Torpedo i Mladost (S) – Bratstvo (P). Međimurje-Čakovec je slobodna.

U 1. ligi rukometaši Preloga gostuju kod Medveščaka, a u 2. ligi rukometaši Čakovca kod Koprivnice.

U Superligi odbojkaši Centrometala su gosti osječkoj Mursi, dok u 1. B ligi odbojkašice Kaštela dočekuju Karlovac u nedjelju u 17:00 sati.

Badmintonski klub Međimurje Čakovec je organizator i domaćin 3. Saveznog turnira HK-a 2018. za seniore. Treći Savezni turnir HK-a 2018. za seniore održat će se u subotu 13. listopada u dvorani II. OŠ Čakovec od 9:00 do 17:00 sati. Na turniru  će nastupiti oko 40 najboljih seniora i seniorki iz cijele Hrvatske u konkurenciji pojedinaca i parova, a među njima i ekipa seniora BK Međimurje. Organizatori pozivaju sve ljubitelje badmintona da dođu bodriti naše  igrače uz ulaz koji je besplatan.  

Jesenski kros za vrtićku djecu, osnovnoškolce i srednjoškolce je u subotu od 11:00 sati u jezeru Starog grada u Čakovcu.

U 1. B kuglačkoj ligi čakovečki Željezničar gostuje kod Sirele Bjelovar.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!