Vijesti / Sport
Sport
Susjedski derbi Međimurec - Nedelišće

NAGRADNA IGRA

Susjedski derbi Međimurec - Nedelišće

U nedjelju u 15:00 sati prvenstveni susret 4. nogometne lige i susjedski derbi igrat će Međimurec i Nedelišće.

Deveto prvenstveno kolo 4. nogometne lige Čakovec - Varaždin donosi nam susjedski derbi u kojemu će Međimurec ugostiti Nedelišće. Da derbi bude zanimljiviji i neizvjesniji dovoljno je pogledati tablicu: Međimurec je 7. s 13 bodova, odmah iza njega je Nedelišće s 12 bodova.

Klubovi u derbi ulaze u pozitivnom ozračju nakon pobjeda u prošlom kolu. Međimurec je kod kuće pobijedio Podravinu 3:2, a Nedelišće je bilo uvjerljivo protiv Jalžabeta 4:0. Svoj doprinos praćenju ovog derbija dat će i Hrvatski radio Čakovec 98 MHz u javljanjima uživo u nedjelju od 15:00 sati u sklopu redovne sportske  emisije Liga 98 koja se emitira svake nedjelje od 15:00 sati do 17:00 sati.

NAGRADNA IGRA: Da vidimo kakvog su raspoloženja navijači uoči susreta u suradnji s NK Međimurcom organiziramo nagradnu igru u kojoj je nagrada dva jela i pića u American Dineru u Nedelišću. Vaš je zadatak pogoditi konačan ishod nedjeljne utakmice Međimurec - Nedelišće. Prognozu možete ostaviti ispod ovog teksta ili na Facebooku.

Prognoze možete ostaviti do početka utakmice do nedjelje u 15:00 sati, možete ostaviti samo jednu prognozu. Bude li više točnih rezultata sretnog dobitnika odredit ćemo slučajnim odabirom. Sretno svima i dođite u nedjelju na susjedski derbi Međimurec - Nedelišće.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!