NOGOMETNA SUBOTA

Sedmica Mladost Kometa, Krznar srušio Rudara, Polet do slavlja u posljednjim sekundama

Tijekom subotnjeg popodneva u 4. ligi i županijskim nogometnim ligama odigrano je dvanaest utakmica, a nogometašice Međimurje – Čakovca osvojile su domaći bod.

U 2. kolu 2. HNL za žene seniorke NŠ Međimurje – Čakovec i Lepoglave odigrale su bez golova 0:0.

4. NL Čakovec – Varaždin: Uspješni Mladost Komet, Dinamo (D) i Polet (SMnM)

U 4. nogometnoj ligi imali smo dva međimurska susreta. U Svetom Martinu na Muri ekipa Poleta je dočekala Omladinac iz Novog Sela Rok. Golom Čurina poveli su domaćini u 18. minuti, a Mikulaj vraća na 1:1 u 40. minuti i tim se rezultatom odlazi na odmor. Sato u 46. minuti postiže gol i gosti vode 1:2. Polet se vraća na 2:2 drugim golom Čurina u 56. minuti i tako je sve do sudačke nadoknade kada Goričanec postiže gol za 3:2.

U Murskom Središću je Rudar dočekao Dinama iz Domašinca. Gosti su slavili 0:1 golom Krznara u 34. minuti iz kaznenog udarca.

U Prelogu su igrali Mladost Komet i Novi Marof. Domaćin je slavio čak 7:1. Poluvrijeme je bilo 2:1, a u nastavku još petarda u gostujućoj mreži. Dvostruki strijelci bili su Golubić i Radiković, a po jedan gol postignuli su Hladnik, Šimunić i Bukal.

2. HNL Međimurje – Lučko subota 19 h

4. nogometna liga Čakovec – Varaždin: subota Polet (SMnM) – Omladinac (NSR)3:2, Rudar – Dinamo (D) 0:1, Mladost Komet – Novi Marof 7:1, Varteks – Podravina 4:0. Nedjelja u 16:00 sati Pušćine – Dubravka Zagorac, Bednja – Sloga (Č), Nedeljanec – Nedelišće, Jalžabet – Međimurec.

1. ŽNL: Sva tri gostujuća slavlja

U prvoligaškom županijskom rangu u subotu smo imali tri utakmice. Podturen je bio domaćin BSK-u iz Belice. Poluvrijeme je bilo 0:0. Gosti su poveli 0:1, domaćin se vraća na 1:1. Gosti postižu nakon slobodnog udarca gol za 1:2 i na kraju uzimaju sva tri boda.

Hodošan je ugostio Slogu iz Štrigove. Golom u drugom dijelu sloga je slavila 0:1.

U Palovcu su se sastali Dinamo i Galeb. S jednim golom u svakom poluvremenu Galeb je odletio kući sa sva tri boda.

1. ŽNL: subota Podturen – BSK 1:2, Hodošan – Sloga (Š) 0:1, Dinamo (P) – Galeb 0:2. Nedjelja u 16:00 sati Jedinstvo (GM) – Kraljevčan 38, Bratstvo (J) – Centrometal, Sloboda (S) – Polet (P), Trnava – Spartak, Mladost (SM) – Graničar (K).

2. ŽNL skupina A: nedjelja u 16:00 sati Mladost (D) – Drava (K), Borac (DH) – Mladost (I), Croatia – Dubravčan, Borac PMP – ČSK, Drava (DM) – Vidovčan, Radnički – Budućnost (P), Omladinac (DS) – Draškovec-Geothermae, Jadran – Naprijed.

2. ŽNL skupina B: Brezovčani i Trnovčani uspješni gosti

U ovoj skupini smo imali također tri subotnja susreta. U Vratišincu je Sokol ugostio Hajduka iz Brezja. Gosti su poveli u prvom poluvremenu 0:2 pa su u nastavku imali i 0:3. No autogolom pa golom domaćina iz kaznenog udarca rezultat je 2:3, no pri kraju susreta još jedan gol Brezovčana za slavlje 2:4.

Donji Koncovčak je ugostio Plave iz Peklenice i bio uspješan domaćin pobijedivši 4:1.Poluvrijeme je bilo 2:0.

U Savskoj Vesi su igrali Bratstvo i lider Trnovec. Trnovčani su opet ostali netaknute mreže i s jednim golom u svakom poluvremenu su pobijedili 0:2.

2. ŽNL skupina B: subota Sokol – Hajduk (B) 2:4, Bratstvo (SV) – Trnovec 0:2, Donji Koncovčak – Plavi (Pek.) 4:1. Nedjelja u 16:00 sati Strahoninec – Omladinac (M), Mura – Pobjeda, Sloboda (M) – Budućnost (M), Jedinstvo (NSD) – Mali Mihaljevec, Venera PMP – Hajduk (Š).

3. ŽNL: Selničanima tri gola i tri boda

Jedini subotnji trećeligaški susret igrali su u Gornjem Kraljevcu Napredak i Mladost iz Selnice. Poluvrijeme je bilo 1:2. I na kraju su gosti bili uspješniji za jedan gol slavivši 2:3.

3. ŽNL: subota Napredak – Mladost (S) 2:3. Nedjelja u 10:00 sati Graničar (N) – Zasadbreg 77, u 16:00 sati Zebanec 1986 – Dinamo (Ž), Dubrava – Torpedo, Otok – Vučetinec, Međimurje-Čakovec – Bratstvo (P). Parag je slobodan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije