NATJECANJE U VELIKOJ GORICI

Međimurski branitelji treći u streljaštvu, ukupno 12. na državnom natjecanju

Najbolji rezultat postigla je ekipa u streljaštvu zračna puška osvojivši 3. mjesto u sastavu Dražen Hajdinjak, Robert Car i Zvonimir Špiranec

U subotu, 22. rujna Podružnica UDVDR-a RH Zagrebačke županije u Velikoj Gorici je ugostila više od tisuću natjecatelja dragovoljaca i veterana domovinskog rata iz svih hrvatskih županija na tradicionalnom 23. Državnom športskom natjecanju dragovoljaca i veterana domovinskog rata Republike Hrvatske.

Natjecanje se održalo pod pokroviteljstvom Ministarstva hrvatskih branitelja, Zagrebačke županije i Grada Velike Gorice. Na državnom natjecanju je nastupila i ekipa podružnice Međimurske županije s natjecateljima koji su svojim rezultatima na županijskom natjecanju održanom 23. lipnja 2018. u Ivanovcu stekli pravo nastupa.

Dragovoljci i veterani su svoje snage, umijeće i vještine odmjerili u osam sportskih disciplina. U malome nogometu međimurski branitelji bili su 15., u potezanju konopca su osvojili 17. mjesto, u streljaštvu su bili 3., kuglanju 13., šahu 15., boćanju 15., stolnom tenisu 5. i u elektronskom pikadu – braniteljice 6.mjesto. Najbolji rezultat postigla je ekipa u streljaštvu zračna puška osvojivši 3. mjesto u sastavu Dražen Hajdinjak, Robert Car i Zvonimir Špiranec.

Zbrojem osvojenih bodova po sportskim disciplinama prvo mjesto osvojila je ekipa domaćina Zagrebačke županije, drugo mjesto Sisačko-moslavačka županija, treće mjesto Varaždinska županija, dok su Međimurci u ukupnom plasmanu ostvarili osrednji rezultat i osvojili 12. mjesto od 21 ekipe. Iduće godine domaćin natjecanja je Podružnica Osječko – baranjske županije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije