Vijesti / Sport
Sport
Međimurec Viktor Kanižaj pozvan u nogometnu reprezentaciju do 17 godina!
Hrvoje Kulušić/GNK Dinamo

međimurec u 'repki'

Međimurec Viktor Kanižaj pozvan u nogometnu reprezentaciju do 17 godina!

Veliko je to priznanje za našeg Međimurca Viktora Kanižaja koji je inače iz Donjeg Mihaljevca, a već više od tri godine igra za zagrebački Dinamo

Pod vodstvom izbornika Petra Krpana, Hrvatska U-17 okupit će se 24. rujna u Zagrebu kako bi odigrala dva prijateljska ogleda s odgovarajućom selekcijom Slovenije. Utakmice su na rasporedu 25. rujna u Krapini, s početkom u 16:30 sati te 27. rujna u Kidričevu, s početkom u 15 sati.

Na popisu kandidata nalaze se Filip Kovačević (Osijek), Filip Braut (Rijeka), Bruno Unušić (Hajduk), Luka Škaričić (Hajduk), Aljaž Džankić (Maribor), Gabriel Groznica (Lokomotiva), Jurica Jurčec (Dinamo), Domagoj Topić (Hajduk), Luka Branšteter (Osijek), Luka Sučić (RB Salzburg), Stipe Biuk (Hajduk), Luka Marić (Puntigamer Graz), Gregor Gulišija (Solin), Ivan Grozdek (Inter Zaprešić), Dion Drena Beljo (Cibalia), Veldin Hodža (Rijeka), Matej Klarić (LASK Linz), Ivan Ćubelić (Hajduk), Viktor Kanižaj (Dinamo) i Vanja Pelko (Lokomotiva).

U stručnom su stožeru, uz izbornika Krpana, glavni instruktor Sreten Ćuk, treneri Nenad Pralija i Renato Pilipović, trener vratara Đoni Tafra, liječnik Želimir Orkić, fizioterapeut Ivan Halambek, tajnik Josip Tomaško i ekonom Livijo Cvrk.

Veliko je to priznanje za našeg Međimurca Viktora Kanižaja koji je inače iz Donjeg Mihaljevca. Ova mlada nogometna nada je igrač zagrebačkog Dinama, a karijeru je počeo u domicilnoj Dravi, nakon čega je dvije godine proveo u ŠN Međimurje Čakovec. U Dinamu je već više od 3 godine.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!