NOGOMETNA SUBOTA

Nikola Ferlin za pobjedu Poleta (SMnM), poraz Nedelišća kod kuće

U subotu je igrano osam nogometnih utakmica od 4. nogometne lige skupina Čakovec – Varaždin do Treće međimurske nogometne lige.

U 4. nogometnoj ligi Čakovec – Varaždin u međimurskom derbiju igrali su u Svetom Martinu na Muri Polet i Mladost Komet. Prvo poluvrijeme završilo je bez golova 0:0. Domaćin je poveo u 71. minuti golom Ferlina i do kraja susreta golova nije bilo pa je susret završio 1:0.

Nedelišće je kod kuće dočekalo Bednju. Prvo poluvrijeme završilo je bez golova 0:0. Bednja je povela u 70. minuti golom Dvorskog. U 90. minuti još jedan gol gostiju preko Ivančića za 0:2.

2. HNL: nedjelja u 16:30 sati BSK – Međimurje

4. NL Čakovec – Varaždin: subota Polet (SMnM) – Mladost Komet 1:0, Nedelišće – Bednja 0:2. Nedjelja u 10:00 sati Sloga (Č) – Rudar, u 16:30 sati Međimurec – Nedeljanec, Dinamo (D) – Pušćine, Dubravka Zagorac – Omladinac (NSR).

1. ŽNL: Dvije domaće pobjede

U Prvoj međimurskoj nogometnoj ligi imali smo utakmicu u Pribislavcu i susjedski derbi u Macincu. U Pribislavcu je Polet dočekao Bratstvo iz Jurovca. Golovima Deglina u 4. minuti i Coste u 7. minuti domaćin u startu ima veliku prednost i poluvrijeme je 2:0. U nastavku gosti golom Jurovića smanjuju na 2:1 što je bio i konačan rezultat.

U Macincu su se sastali Centrometal i Jedinstvo Gornji Mihaljevec pred dvjestotinjak gledatelja. Gosti su poveli 0:1, do poluvremena domaćin okreće na 2:1 i na kraju slavi 4:1.

1. ŽNL: subota Polet (P) – Bratstvo (J) 2:1, Centrometal – Jedinstvo (GM) 4:1, nedjelja u 16:30 sati Kraljevčan 38 – Mladost (SM), Graničar (K) – Dinamo (P), Galeb – Trnava, Spartak – Hodošan, Sloga (Š) – Podturen, BSK – Sloboda (S).

2. ŽNL skupina A: nedjelja u 16:30 sati Drava (K) – Jadran, Naprijed – Omladinac (DS), Draškovec-Geothermae – Radnički, Budućnost (P) – Drava (DM), Vidovčan – Borac PMP, ČSK – Croatia, Dubravčan – Borac (DH), Mladost (I) – Mladost (D).

2. ŽNL skupina B: Dvije domaće trice

U Drugoj međimurskoj nogometnoj ligi u skupini B utakmice su igrane u Štrukovcu i Peklenici. Hajduk je u Štrukovcu dočekao Jedinstvo iz Novog Sela na Dravi i zabilježio prvu pobjedu. Poluvrijeme je bilo 1:1. Gosti su poveli 1:2, a domaćin je poravnao i trećim golom slavio 3:2.

U Peklenici su igrali Plavi i Sloboda iz Mihovljana. Poluvrijeme je bilo 1:1, a u nastavku je domaćin bio efikasniji za pobjedu 3:2.

2. ŽNL skupina B: subota Hajduk (Š) – Jedinstvo (NSD) 3:2, Plavi (Pek.) – Sloboda (M) 3:2, nedjelja u 16:30 sati Hajduk (B) – Venera PMP, Mali Mihaljevec – Donji Koncovčak, Budućnost (M) – Bratstvo (SV), Trnovec – Mura, Pobjeda – Strahoninec, Omladinac (M) – Sokol.

3. ŽNL: Uspješni Bratstvo (P) i Vučetinec

U trećeligaškom rangu subotnje utakmice su bile u Preseki i Vučetincu. U Preseki je Bratstvo dočekalo ekipu Otoka i s jednim golom u svakom poluvremenu je pobijedilo 2:0.

Vučetinec je bio domaćin Paragu i pobijedio je 4:2. Domaćin je poveo, gost poravnao i poluvrijeme je 1:1. U nastavku Parag preokreće na 1:2, no domaćin se budi i radi novi preokret za 4:2. Parag iz kaznenog udarca smanjuje za konačnih 4:3.

3. ŽNL: subota Bratstvo (P) – Otok 2:0, Vučetinec – Parag 4:3, nedjelja u 16:30 sati Zasadbreg 77 – Napredak, Mladost (S) – Međimurje-Čakovec, Torpedo  – Zebanec 1986, Dinamo (Ž) – Graničar (N). Dubrava je slobodna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije