pratnja igračima

FOTO I međimurska djeca sudjelovala u velikoj pobjedi Dinama nad Fenerbahceom

Na utakmici 1. kola Europske lige kao pratnja igračima sudjelovalo je petero igrača novoformirane Škole nogometa BAT koju su osnovali BSK Belica i NK Polet Pribislavec

Zagrebački Dinamo je u utakmici prvog kola Europske lige dočekao turski Fenerbahče. Dinamo je slavio s 4:1 (2:0), a pogotke su za Dinamo postigli Ivan Šunjić, Izet Hajrović i Dani Olmo, dok je strijelac za istanbulsku momčad bio Roman Neustadter.  

Hrvatski prvak je na Maksimiru došao do jedne od najvećih europskih pobjeda, iskoristivši opuštenost turskog doprvaka koji protiv Dinama nije postavio najjači sastav. No, Dinamo je posve zaslužio veliku pobjedu jer je zagrebačka momčad igrala motivirano, poletno, atraktivno i efikasno.

Startna pobjeda Dinama u Europskoj ligi budi nade da bi Zagrepčani nakon skoro 50 godina mogli dočekati europsko proljeće. U velikoj pobjedi sudjelovali su i igrači novoformirane Škole nogometa BAT koju su osnovali BSK Belica i NK Polet Pribislavec.

Za mlade nogometaše ovo će sasvim sigurno biti lijepo iskustvo i podstrek za nove nogometne uspjehe u svojoj školi nogometa.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije