NOGOMETNI KUP

Hajduk Brezje izbacio Slogu (Š), Polet Pribislavec bolji od Mladost Kometa, Mladost Sveta Marija slavila u Čakovcu

Odigrano je sedam utakmica osmine finala Kupa Međimurskog nogometnog saveza za seniore u kojima su domaćini došli do pet pobjeda i gosti do dvije.

U Brezju na igralištu Hrastje Hajduk je pobijedio Slogu iz Štrigove 3:1. Prvo poluvrijeme nije naviještalo ovakakv kraj. Gosti su imali 0:1 i promašili su kazneni udarac. U nastavku Brezovčani s dva gola Viniciusa i jednim Fegeša slave 3:1 i u četvrtfinalu će igrati s Poletom (SMnM) u kojemu od ove sezone igra njihov nekadašnji sumještanin kojemu je ‘domovina’ tek nekoliko koraka od igrališta Dejan Mezga. Susret je pratilo dvjestotinjak gledatelja koji su euforično profeštali veliku pobjedu domaćina.

U Čakovcu je Sloga poražena u golijadi od Mladosti iz Svete Marije 4:6. Poluvrijeme je bilo 2:3. Kod gostiju su po dva gola postignuli Nađ, Gašparić i Vlah. Uspješno je debitirao novi trener Mladosti Božidar Kedmenec.

Centrometal i Rudar su odigrali 2:2. Domaćini su dobili prvo poluvrijeme 0:1. Gosti u nastavku izjednačuje pa vode 1:2. U posljednjoj minuti gol domaćina iz kaznenog udarca za 2:2 i kreće rulet jedanaesteraca u kojemu je spretniji Rudar 4:1.

Polet je u Pribislavcu pobijedio Mladost Komet 4:2. Poluvrijeme je bilo 1:0. Gosti izjednačuju, domaćin vodi. Pa opet gosti izjednačuju na 2:2. Domaćin je do kraja susreta bolji i s dva gola slavi 4:2.

U Svetom Martinu na Muri Polet je bio bolji od Međimurca 4:1. Poluvrijeme je bilo već 3:0 golovima Medveda, Mlinarića i Mezge. U drugom dijelu strijelac za domaćine je Goričanec, a za goste Hrustek.

Hodošan je s jednim golom u svakom poluvremenu pobijedio Dinamo Palovec 2:0.

Međimurje je slavilo protiv Spartaka 3:0. U prvom dijelu strijelci su bili Malenović i Tkalčić te u drugom Marciuš.

Rezultati osmine finala Kupa:
Hajduk (Brezje) – Sloga (Štrigova) 3:1
Sloga (Čakovec) – Mladost (Sveta Marija) 4:6
Centrometal – Rudar 2:2, 1:4
Polet (Pribislavec) – Mladost Komet 4:2
Polet (Sveti Martin na Muri) – Međimurec 4:1
Hodošan – Dinamo (Palovec) 2:0
Međimurje – Spartak 3:0
Borac PMP (Turčišće) – Nedelišće 1:2
Parovi četvrtfinala, domaćin se određuje ždrijebom:

Nedelišće – Rudar
Mladost (Sveta Marija) – Polet (Pribislavec)
Hajduk (Brezje) – Polet (Sveti Martin na Muri)
Hodošan – Međimurje

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije