tvrtka iz čakovca

FOTO Auto Centar Jesenović sponzor zagrebačkom Dinamu!

Nakon potpisivanja ugovora i predstavljanja vozila AC Jesenović, igrači Dinama isprobali su njihova prekrasna vozila

U ponedjeljak 17. rujna, nekoliko dana uoči utakmice 1. kola UEFA Europa lige protiv turskog kluba Fenerbahçe SK, GNK Dinamo predstavio je novog sponzora – Auto Centar Jesenović.

Sponzorski su ugovor u novinarskoj loži potpisali Igor Kodžoman, predsjednik Uprave GNK Dinamo i Augustin Jesenović, prokurist AC Jesenović. Tvrtka AC Jesenović iz Čakovca najveći je trgovac novim i rabljenim vozilima na području sjeverozapadne Hrvatske i regije. Ujedno su ovlašteni trgovac vozila VW grupacije (Volkswagen, Škoda, Seat) te ovlašteni serviser vozila Audi, uz široku ponudu i rabljenih vozila s posebnim jamstvom Das WeltAuto, piše GNK Dinamo.

Promociji partnerstva pridružili su se prvotimci Dinama Mario Gavranović, Arijan Ademi, Dani Olmo, Izet Hajrović i Amer Gojak koji su tom prilikom s optimizmom i puni samopouzdanja najavili prvu utakmicu u skupini Europa lige. 

– Izuzetno smo ponosni što smo nakon novog glavnog sponzora u ovoj sezoni dobili podršku još jednog respektabilnog partnera, Auto Centra Jesenović, koja će nas pratiti u ostvarenju zacrtanih poslovnih i sportskih rezultata. Veseli nas da su upravo Dinamo prepoznali kao poželjnog partnera te im ovim putem zahvaljujem na povjerenju. Podrška naših sponzora, ali i pristup, igra i rezultati koje ostvarujemo, potvrđuje da je Dinamo poželjan partner na svim razinama suradnje, rekao je Igor Kodžoman, predsjednik Uprave GNK Dinamo.

– GNK Dinamo najtrofejniji je hrvatski nogometni klub i uspješan poslovni subjekt te nam je čast i zadovoljstvo biti mu partner. Vezati se uz brand poput Dinama dodatna je vrijednost nama u Auto Centru Jesenović. U svom poslu težimo izvrsnosti i kvaliteti jednako kao što to oduvijek čini i Dinamo, a zajedničke vrijednosti bile su poticaj za poslovnu suradnju i povezivanje. Želimo Dinamu puno uspjeha u domaćim natjecanjima i Euopa ligi te nas veseli da mu na putu do novih trofeja možemo pružiti svoju podršku, dodao je Augustin Jesenović, prokurist Auto Centra Jesenović.

Nakon potpisivanja Ugovora o poslovnoj suradnji i predstavljanja vozila AC Jesenović, igrači Dinama isprobali su prekrasna vozila AC Jesenović, a prilikom vožnje oko maksimirskog travnjaka predstavnicima medija iznijeli su svoja očekivanja od utakmice protiv Fenerbahcea. Prvotimci Dinama svakako očekuju pozitivan rezultat i ono što im posebno treba – pune tribine Maksimira kao na utakmici protiv Young Boysa, piše GNK Dinamo.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije