ATLETIKA

Članovi AK Mursko Središće na Europskim igrama za djecu u Brnu

Atletičari i atletičarke Atletskog kluba Mursko Središć nastupili su na Europskim atletskim igrama za djecu od 11-15 godina u češkom gradu Brnu od 10. do 13. rujna.

Nastupilo je 1680 djece iz cijele Europe, što daje na težini i kvaliteti samog natjecanja, kao i rezultata koji su ondje postignuti. Nastupalo se u pet starosnih kategorija te smo ostvarili pet finala, a budući da je na pojedinim disciplinama samo u kvalifikacijama nastupilo između 120 i 140 djece, a u finale ulazi prvih 16, dokazuje kvalitetu i uspjeh naših atletičara i atletičarki, kao i niz osobnih rekorda ostvarenih tokom natjecanja.

Valja istaknuti Karla Bogdana, koji je od pet disciplina u kojima je nastupao ostvario svih pet finala od ukupno 98 atletičara u njegovom godištu, kao i štafetu 4x60m u kojoj su nastupile Tena Marodi, Tena Kerovec, Rebeka Novinić i Lea Marodi te od ukupno 44 prijavljene štafete zauzele visoko 4.mjesto, a medalja im je izmakla za svega 2 stotinke, što je definitivno motiv za daljnji rad i trud.

Hvala roditeljima i Gradu Mursko Središću, koji su financijski omogućili odlazak na ovo za njih do sada najveće natjecanje na kojem su ostvarili nova iskustva, odlične rezultate kao i mnoga nova prijateljstva diljem Europe.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije