Vijesti / Sport
Sport
U županijskim ligama u subotu se igra devet utakmica

NOGOMET

U županijskim ligama u subotu se igra devet utakmica

Županijske nogometne lige igraju se tijekom vikenda od 16:30 sati, a u subotu imamo čak devet susreta.

Pred nama je 5. kolo županijskih nogometnih liga koje se igra od 16:30 sati. U 1. ligi na vrhu su s 9 bodova Sloga (Š) i Dinamo (P), a na začelju je Trnava s jednim bodom. U subotu se igra pet utakmica, a parovi su Centrometal – Kraljevčan 38, Sloboda (S) – Sloga (Š), Podturen – Spartak, Hodošan – Galeb i Dinamo (P) – Mladost (SM). U nedjelju će još igrati Jedinstvo (GM) – Polet (P), Bratstvo (J) – BSK i Graničar (K) – Trnava.

U 2. ŽNL skupina A maksimalan učinak za sada imaju Omladinac (DS), Dubravčan i Draškovec, dok do boda još na začelju nije došla drava (K), Svi susreti se igraju u nedjelju, a igrat će Mladost (I) – Drava (K), Mladost (D) – Dubravčan, Borac (DH) – ČSK, Croatia – Vidovčan, Borac PMP – Budućnost (P), Drava (DM) – Draškovec-Geothermae, Radnički – Naprijed i Omladinac (DS) – Jadran.

U 2. ŽNL skupina B na vrhu s maksimalnih 12 bodova je Trnovec, a ajduk (Š) još nije osvojio bod. U subotu će igrati Sokol – Pobjeda, Bratstvo (SV) – Plavi (Pek.) i Donji Koncovčak – Hajduk (Š). Nedjeljni parovi su Omladinac (M) – Hajduk (B), Strahoninec – Trnovec, Mura – Budućnost (M), Sloboda (M) – Mali Mihaljevec i Jedinstvo (NSD) – Venera PMP.

U 3. ŽNL vodeći s 10 bodova su Vučetinec i Napredak, a Dubrava i Parag su još bez boda. U subotu igraju Međimurje-Čakovec – Napredak, u nedjelju u 10 sati Graničar (N) – Torpedo, a od 16:30 sati Dinamo (Ž) – Zasadbreg 77, Dubrava  – Vučetinec, Parag – Bratstvo (P) /u Preseki/ i Otok – Mladost (S). Zebanec 1986 je slobodan.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!