Vijesti / Sport
Sport
MRK Čakovec želi naslov i plasman u viši rang

NAJAVA PRVENSTVA

MRK Čakovec želi naslov i plasman u viši rang

Seniorskoj ekipi MRK Čakovec nakon kvalitetno određenih priprema približava se nastup u 1. kolu 2. HRL Sjever.

Prvu utakmicu odigrat će u gostima kod dobro znanog protivnika RK Ludbreg, u subotu 15. rujna u 18:00 sati. Iako se čini da nema puno promjena, odlasci i dolasci igrača su itekako natjerali trenera Josipa Borkovića da ponovno posloži ekipu koja je u drugom dijelu prošle sezone odigrala odlično. Sve pripremne utakmice dobro su iskorištene za uigravanje ekipe te su uvjereni da ove sezone naši dečki od prvog kola kreću bez kočnice s ciljem osvajanja naslova i prelaska u viši rang natjecanja.

Već slijedećeg vikenda kada u goste dolazi RK Sesvete 2 svoje nastupe započinju i dječaci A (rođ. 2006./2007.). Preostale generacije kluba kadeti, mlađi kadeti, dječaci B i škola rukometa sa službenim natjecanjima započinju u 10. mjesecu. Ponosni su što angažmanom uprave i trenera motiviraju mlade da ostanu aktivni u sportu i da uživaju u rukometu.

Ove sezone ponovo broje više od 100 članova u mlađim kategorijama te vjeruju da će uz podršku roditelja igrača, sponzora, donatora, poglavarstva Grada i Županije i svih koji podržavaju rukomet općenito, ostvariti još bolje rezultate i rukomet u Čakovcu vratiti na stare staze slave.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!