PRVENSTVO MEĐIMURJA

U petom kolu ribolovnih liga najbolji Amur Nedelišće i Črnec Donji Hrašćan

U nedjelju 9. rujna održana su 5. kola ribolovnih liga Saveza ŠRD Međimurske županije.

Prva međimurska liga lovila je na kanalu HE Dubrava kod ribičkog doma Klena, dok je druga ribolovna liga skupina istok lovila na staroj Dravi kod kupališta u Svetoj Mariji. Domaćin prve lige bio je Klen Sveta Marija, a druge lige Smuđ iz Draškovca. Prijava ekipa i proglašenje rezultata obavljeno je u ribičkom domu Klena.

>> 5. kolo ribolovnih liga Saveza ŠRD Međimurske županije

U prvoj ligi lovi 9 ekipa. U petom kolu prvi je bio Amur iz Nedelišća, drugi Klen 2 iz Svete Marije, dok je treće mjesto osvojio Som iz Kotoribe. Na ukupnoj tablici vodi Som iz Kotoribe, drugi je Čikov iz Svetog Martina na Muri, treći je Linjak iz Palovca, slijede Amur Nedelišće, Klen 2 Sveta Marija, Glavatica Prelog, Zlatna udica Krištanovec, Štuka Donja Dubrava i Šaran Gardinovec.

Na kanalu se solidno lovilo, ulovljeno je ukupno 140 kilograma riba ili oko 5,4 kilograma po natjecatelju. Pobjednik staze je Zlatko Kračun iz Amura Nedelišće, ulovio je 12090 grama ribe. Zadnje šesto kolo održat će se na kanalu HE Čakovec kod Orehovice.

Rezultati druge međimurske lige istok

U drugoj ligi – istok  lovi 10 ekipa. U nedjelju je ponovno prvi bio Črnec iz Donjeg Hraščana, to je njima već četvrta pobjeda od 5 kola. Drugi je bio Linjak Palovec, a treći Smuđ Goričan. Nakon 5 kola u ukupnom je vodstvu Črnec iz Donjeg Hraščana, on je već osigurao plasman u prvu međimursku ligu. Drugi je Linjak iz Palovca, a treći Linjak iz Ivanovca. Slijede Smuđ Goričan, Ostriž Cirkovljan, Klen 3 Sveta Marija, Smuđ Draškovec, Žužička Kotoriba, Sunčanica Pribislavec i  Šaran Mala Subotica.

I na staroj Dravi se jako dobro lovilo. Ukupno je ulovljeno 98,5 kilograma ili skoro 3,3 kilograma po natjecatelju. Pobjednik staze je Davor Ružić iz Smuđa Goričan, on je ulovio 8725 grama ribe. Zadnje kolo ove lige održat će se na šoderici u Goričanu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije