FESTIVAL KOŠARKE

U Varaždinu se sprema veliki košarkaški spektakl uz hrvatske NBA zvijezde Bogdanovića i Šarića

Očekuje nas košarkaški spektakl, festival košarke uz NBA zvijezde i igrače iz Eurolige koji će zagrijati Arenu Varaždin do usijanja, a ulaznice se po cijeni od 30 i 40 kuna mogu kupiti u sustavu Eventim

Veliki košarkaški spektakl i dolazak hrvatskih NBA zvijezda, predvođenih Bojanom Bogdanovićem i Darijom Šarićem, ovog će se puta održati u Varaždinu u suradnji s Hrvatskim košarkaškim savezom i Košarkaškim savezom Varaždinske županije.

Pripremna utakmica za kvalifikacije za svjetski kup započinju u srijedu, 5. rujna, kad će Hrvatska košarkaška reprezentacija zaigrati protiv senzacionalnih europskih prvaka Slovenije.

Utakmica će se igrati u top terminu od 20 sati, a u prodaju su puštene i ulaznice koje možete nabaviti putem sustava Eventim ili Tisak Media centru u Kukuljevićevoj ulici u Varaždinu. Cijene karata su 30 kuna za tribinu gore te 40 kuna za tribinu teleskop, a uz tu cijenu uračunat će se i 10 kuna za uslugu Eventima.

Požurite i nabavite svoje ulaznice na vrijeme. Očekuje nas košarkaški spektakl, festival košarke uz NBA zvijezde i igrače iz Eurolige koji će zagrijati Arenu Varaždin do usijanja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije