Vijesti / Sport
Sport
44-godišnji Veldin Karić i dalje zabija: U 92. minuti bacio Nedelišće u očaj
NK Nedelišće/NK Varteks

pokazao što može

44-godišnji Veldin Karić i dalje zabija: U 92. minuti bacio Nedelišće u očaj

Mnogi su se pitali što 44-godišnji Karić može napraviti u ozbiljnom rangu natjecanja, kakva je 4. NL Čakovec - Varaždin. Dokazao se već u prvom kolu

Prije otprilike tri tjedna pisali smo o vijesti koja je zainteresirala lokalne nogometne kuloare. Veldin Karić, bivši igrač Torina, Lugana, Dinama i brojnih ostalih klubova, potpisao je za Varteks, a mnogi su se pitali što 44-godišnji Karić može napraviti u ozbiljnom rangu natjecanja, kakva je 4. NL Čakovec - Varaždin.

Karić je karijeru započeo u Željezničaru već davne 1992. godine, a 26 godina kasnije zaigrao je u četvrtom rangu hrvatskog nogometa. Ovaj je vikend počelo prvenstvo, a njegov Varteks, zbog već poznatih nesuglasica, u Sračincu je, umjesto u Varaždinu, dočekao Nedelišće.

Ovaj zanimljivi susret privukao je 200-njak gledatelja, a svakoj momčadi je, po igri, pripalo jedno poluvrijeme, no na poluvrijeme se ipak otišlo bez golova. U 52. minuti Nedelišće u vodstvo dovodi Nikola Pomper. Imali su još nekoliko prigoda za povećanje vodstva, no nisu uspjeli zabiti.

Kad se već činilo da će Nedelišće odnijeti prva tri boda, ukazao se Veldin Karić. U drugoj minuti nadoknade Varaždinci su dočekali priliku i Karić je postigao pogodak za izjednačenje i podjelu bodova rezultatom 1:1. Time je dokazao da još uvijek može i zna, a novu priliku za dokazivanje ima već iduće nedjelje u Čakovcu protiv Sloge.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!