NOGOMET

Poletu (SMnM) i Mladost Kometu međimurski derbiji

Započela je prvenstvena nogometna sezona 2018./2019.

U 4. nogometnoj ligi skupina Čakovec – Varaždin u subotu smo imali dva međimurska derbija. U Svetom Martinu na Muri Polet je dočekao Dinamo Domašinec. Domaćin je bio uvjerljiv 6:0 s jednim golom u prvom dijelu i još pet u nastavku.

U Prelogu su se sastali Mladost Komet i Međimurec. Poluvrijeme je bilo 1:0 i na kraju 2:1 pobjeda domaćina uz niz propuštenih gostujućih prilika.

Nedelišće je gostovalo kod Varteksa. Prvo poluvrijeme je bilo bez golova. Nedelišće je povelo u nastavku, a domaćin poravna u samoj završnici za 1:1.

U Novom Selu Rok novajlija u ligi Omladinac dočekao je ekipu Jalžabeta. Gosti su na poluvremenu imali minimalnu prednost 0:1, a na kraju su slavili 1:2.

U Murskom Središću su igrali Rudar i Bednja. Gosti su dobili prvo poluvrijeme s minimalnih 0:1 golom iz kaznenog udarca. U nastavku bez golova i gosti jednim golom uzimaju sva tri boda.

4. NL Čakovec – Varaždin: subota Polet (SMnM) – Dinamo (D) 6:0, Varteks – Nedelišće 1:1, Mladost Komet – Međimurec 2:1, Omladinac (NSR) – Jalžabet 1:2, Rudar – Bednja 0:1, nedjelja u 17:30 sati Novi Marof – Sloga (Č), Pušćine – Nedeljanec, Dubravka Zagorac – Podravina.

1. ŽNL: Četiri domaće pobjede

U pet subotnjih suseta čak četiri domaće pobjede i jedan remi. Taj neriješen ishod je bio u Slakovcu gdje su Sloboda i Mladost (SM) odigrali bez golova 0:0.

Polet (P) je bio bolji od Sloge (Š) 3:1. Gosti su poveli odmah na početku, no domaćin do poluvremena preokreće na 2:1 i još jednim golom u nastavku potvrđuje pobjedu 3:1.

Podturen je bio bolji od Dinama (P) 3:2. Palovčani su na poluvremenu vodili 1:2, domaćin s dva gola u nastavku radi preokret za pobjedu 3:2. Hodošan je bio bolji od Trnave 3:1.

1. ŽNL: subota Polet (P) – Sloga (Š) 3:1, Centrometal – Spartak 4:0, Sloboda (S) – Mladost (SM) 0:0, Podturen – Dinamo (P) 3:2, Hodošan – Trnava 3:1, nedjelja u 17:30 sati BSK – Kraljevčan 38, Jedinstvo (GM) – Galeb, Bratstvo (J) – Graničar (K).  

2. ŽNL skupina A: nedjelja u 17:30:  ČSK – Drava (K), Dubravčan – Vidovčan, Mladost (I) – Budućnost (P), Mladost (D) – Draškovec, Borac (DH) – Naprijed, Croatia – Jadran, Borac PMP – Omladinac (DS),  Drava (DM) – Radnički.

2. ŽNL skupina B: Šest golova u drugom poluvremenu

Na otvaranju prvenstva sastali su se Bratstvo Savska Ves i Jedinstvo Novo Selo na Dravi. Susret je pratilo puno gledatelja jer se u Savskoj Vesi obilježavao Dan mjesta, a golova nije nedostajalo.

U prvom dijelu mreže miruju, a u drugom dijelu gol za golom. Domaćin je vodio 1:0, 2:1 i 3:2, ali uporni gosti svaki put bi se vraćali i na kraju podjela bodova 3:3.

2. ŽNL skupina B: subota Bratstvo (SV) – Jedinstvo (NSD) 3:3, nedjelja u 17:30 sati Sokol – Mali Mihaljevec, Trnovec – Hajduk (B), Pobjeda – Budućnost (M), Omladinac (M) – Plavi, Strahoninec – Hajduk (Š), Mura – Venera PMP, Sloboda (M) – Donji Koncovčak.

3. ŽNL: nedjelja u 17:30 sati Torpedo – Vučetinec, Dinamo (Ž) – Bratstvo (P), Graničar (N) – Mladost (S), Zebanec 1986 – Napredak, Dubrava – Međimurje-Čakovec i Parag – Otok. Zasadbreg 77 je slobodan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije