BREZJE

Nogometni susret u sjećanje na Marija Straha

Mario Strah niz godina je branio boje Hajduka iz Brezja, a ljubitelji nogometa pamtit će ga po srčanosti, požrtvovnosti i borbenosti na terenu.

Na igralištu Hrastje u srijedu na blagdan Velike Gospe u prijateljskom nogometnom susretu sastali su se veterani Hajduka iz Brezja i Venere PMP iz Svetog Jurja na Bregu. Zajedno s navijačima svi su se sjetili prerano preminulog Marija Straha, nogometaša Hajduka kojeg će pamtiti po borbenosti, požrtvovnosti i srčanosti na terenu.

Uoči susreta na grobu su zapaljene svijeće, a susret je počeo minutom šutnje. Kako i dolikuje ovakvom sportskom susretu i druženju utakmica je bila fer i korektna s obje strane i gosti su na kraju zasluženo slavili 2:4.
Venera je bolje ušla u susret i povela 0:1. Hajdukovci su se posložili do poluvremena pa su izjednačili te u samoj završnici i poveli 2:1 lijepim golom iz slobodnog udarca Hrena koji je prebacio živi zid i pogodio tik uz stativu.
U nastavku susreta Venera u kratkom vremenu preokreće rezultat na 2:3 te još jednim golom potvrđuje konačnu pobjedu 2:4. Treba još istaknuti domaćeg vratara Horvata koji je nizom odličnih obrana domaćine sačuvao od težeg poraza.
Kako bi se pružila podrška obitelji preminulog Marija sudionici ovog susreta, gledatelji te seniorska ekipa Hajduka i gledatelji nedjeljnog Kup susreta sakupili su financijska sredstva koja će biti predana obitelji uz poruku da će Mario zauvijek ostati u srcima brezovskih nogometaša.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije