MINI RUKOMET

Zrinskice treće u Virovitici

U Virovitici je u srijedu održani turnir u mini rukometu za djevojčice i dječake rođene 2008. i mlađe gdje su sudjelovale i zrinskice.

Turnir za djevojčice započeo je utakmicama u skupinama. U skupini A sudjelovale su ekipe Tvin 1 (domaćin), Đurđevac 1, Pitomača i Valpovka, a u skupini B Zrinski, Đurđevac 2, Dubica i Tvin 2 (domaćin). Nakon razigravanja u skupini, naše su djevojčice završile na drugom mjestu pobijedivši ekipu Tvin 2 rezultatom 10:2, ekipu Dubica 9:5, a neirješeno su igrale s ekipom Đurđevac 2, rezultat je bio 3:3.

Kao drugoplasirane u završnici borile su se za treće mjesto s drugom ekipom iz A skupine, djevojčicama iz Valpova te ih pobijedile visokim rezultatom 14:4 i na kraju osvojile jako dobro treće mjesto, brončane medalje i pehar. Pvo mjesto osvojila je ekipa domaćina Tvin 1, a drugo mjesto Đurđevac 2.

Iako su naše djevojčice trenirale za ovaj turnir tek jedan tjedan, ovako nedovoljno pripremljene pred nadolazeću novu sezonu najavljuju dobre igre iz prošle sezone i naravno njihova želja je da konačno osvoje svoj prvi turnir i toliko željeno zlato. Uz redovite dolaske na treninge i zalaganje na treninzima uspjeh će sigurno doći u narednom periodu.

Nastupile su golmanica Kristina Goričanec i igračice u polju: sestre Ela i Tena Blagus, Nela Vrban, Leona Novak, Simona Rubin, Josipa Jarni, Marta Doležaj i Rahela Varga. Još jednom čestitamo djevojčicama i njihovoj voditeljici i trenerici Ljubici Vrbančić. Naravno, i ovaj put podršku su imale od svojih roditelja te im se ovim putem zahvaljuju. Zahvale i organizatoru Rukometnom savezu Virovitičko – podravske županije na uspješnoj organizaciji turnira koji je za ovu priliku održani na otvorenom ispred zgrade Virovitičko – podravske županije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije