Vijesti / Sport
Sport
Zajednički trening Podravke i Zrinskog

RUKOMET

Zajednički trening Podravke i Zrinskog

Zrinskice se pripremaju za prvoligašku sezonu, uz brojne treninge slijede i utakmice te turniri.

Ženski rukometni klub Zrinski Čakovec krenuo je s pripremama za prvoligašku sezonu, a uz redovne treninge slijede i razni susreti. Prvi takav je već danas u petak kada će od 18:00 sati zajednički trening odraditi rukometašice Podravke i Zrinskog.

U utorak 14. kolovoza slijedi turnir u Virovitici. U 16:00 sati igrat će TVIN - Zrinski, u 17:15 sati Zrinski - Bjelovar i za kraj u 18:30 sati TVIN - Bjelovar nakon čega slijedi podjela pehara.

Na blagdan Velike Gospe 15. kolovoza je turnir u mini rukometu za godište 2008. i mlađe u Virovitici. U subotu 18. kolovoza je turnir u Bjelovaru, a 25, i 25. kolovoza turnir u Italiji u mjestu Cassano Magnano u blizini Milana.

U petak 31. kolovoza bit će 1. memorijalni međunarodni turnir Željko Golik Braco. Uz Zrinski na tuniru će igrati MGA Austrija, sesvete Agroproteinka i Koka Varaždin. Turnir će se održati u sportskoj dvorani Graditeljske škole Čakovec s početkom u 16:00 sati. Pobjednik turnira osvaja prijelazni pehar.

Turnir u Varaždinu u organizaciji Koke bit će 8. rujna pa 15. rujna kreće prvenstvo kada u prvom kolu Zrinski gostuje kod Plola.

Iz ŽRK Zrinski pozivaju mlade rukometašice na rukometni kamp u organizaciji Zajednice sportskih udruga grada Čakovca u 2. OŠ Čakovec od 13. do 17. kolovoza od 9:00 do 11:00 sati.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!