NOGOMETNI TURNIRI

Tko će igrati finala u Zasadbregu, Hlapičini, Domašincu i Peklenici?

U Zasadbregu, Hlapičini, Domašincu i Peklenici se igraju nogometni turniri, a igraju se i prijateljske nogometne utakmice

U Zasadbregu se igra memorijal Siniša Patafta. Domaćin Zasadbreg je pobijedio Hajduka Brezje 4:0, a Mali Mihaljevec je bio bolji od Omladinca Mačkovec 6:1. U nedjelju u 16:00 sati igraju za 3. mjesto Omladinac Mačkovec i Hajduk Brezje, a u finalu u 18:00 sati domaćin Zasadbreg i Mali Mihaljevec.

Na turniru u Hlapičini domaćin Mura je poražen od Poleta Sveti Martin na Muri 2:7. Rudar Mursko Središće je bio bolji od Bratstva Jurovec 3:2. U nedjelju u 16:00 sati za 3. mjesto igraju domaćin Mura i Bratstvo Jurovec, dok će u finalu u 18:00 sati igrati Polet Sveti Martin na Muri i Rudar Mursko Središće.

U Domašincu u golijadi u prvom susretu poraz domaćina Dinama od Borca PMP Turčišće 4:6. Borac Donji Hrašćan je bio bolji od Mladosti Dekanovec 4:0. U nedjelju u 16:00 sati za 3. mjesto igrat će Dinamo Domašinec i Mladost Dekanovec, a u finalu u 18:00 sati sastaju se dva Borca, iz Turčišća i Donjeg Hrašćana.

U Peklenici u prvom susretu domaćin Plavi je pobijedio Radničkog iz Gardinovca 1:0. Podturen je bio bolji od Sokola Vratišinec 3:0. U nedjelju za 3. mjesto u 16:00 sati će igrati Sokol i Radnički Gardinovec, a od 18:00 sati u finalu domaćin Plavi i Podturen.

U pripremnom susretu nogometaši Međimurja i HAŠK-a Zagreb odigrali su bez golova 0:0. U dobrom i dinamičnom susretu kod domaćina nije bilo nekolicine standardnih igrača. U nedjelju u 18:00 sati Čakovčani gostuju kod Bednje Beletinec.

U Savskoj Vesi je Bratstvo poraženo od Sloge Štrigova 1:3. Graničar je u Kotoribi bio bolji od Hodošana 3:2. U nedjelju u 10:00 sati igrat će Sloga Čakovec i Strahoninec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije