PJEŠČANA OLUJA 2018.

Finalni dan turnira u odbojci na pijesku u Pribislavcu i odbojka na vodi

Poslije jučerašnjih polufinalnih susreta saznali smo finaliste Pješčane oluje 2018. To su K.K. i Lepi dečki u muškoj te Eko i Pupe u ženskoj konkurenciji.

U jučerašnje prve dvije utakmice odlučivali su se polufinalisti u muškoj dijelu, K.K. i Lepi dečki bili su sigurni, a ekipi Platane poslije pobjede zauzeli su 4. mjesto u skupini plasirali se ispred prošlogodišnjeg pobjednika, Potrti kotač, i ušli u polufinale.

Prvo polufinale kod žena  odigrale su ekipe Eko i Tri mušketira u zanimljivom susretu pobijedila je ekipa Eko 2:0. Drugi susret polufinala donio je odličan susret između Pupe i Spim madraci, prvi set dobile su Pupe,  drugi set dobivaju Spim madraci i u neizvjesnoj završnici u tri seta pobjedu odnosi ekipa Pupe i plasiraju se u finale.
Muško polufinale prvo su odigrali Lepi dečki i Platane, ali bez većih problema pobjedu je  odnijela ekipa Lepi dečki.  Drugi susret donio je neizvjestan susret i poslije osvojenog prvog seta ekipe Ko te šiša, K.K. osvaja drugi set i pobjedom u trećem setu 15:13 preokreću susret u svoju korist i plasiraju se finale Pješčane oluje 2018.
Današnji program započinje u 13 sati tradicionalnom odbojkom u vodi gdje se prijavilo 12 ekipa. Poslije završetka odbojke na vodi odigrat će se  susreti za treće mjesto u muškoj i ženskoj konkurenciji, a poslije slijede finalni susreti. Dođite i uživajte u zadnjem danu Pješčane oluje 2018.
Rezultati utakmica petak 20. srpnja:
 K.K. – Lepi dečki 0 2
Platane – Ko te šiša 2:1
Prvo polufinale žene  Eko – Tri mušketira 2:0
Drugo polufinale žene Pupe – Spim madraci  2:1
Prvo polufinale muški Lepi dečki – Platane  2:0
Drugo polufinale muški K.K. – Ko te šiša  2:1
Raspored utakmica za subota  21. srpnja:
19.30 utakmica za 3. mjesto muški Platane – Ko te šiša
20.10  utakmica za 3. mjesto žene Spim madraci – Tri mušketira
20.40  finale muški Lepi dečki – K.K.
21.30 finale žene Eko – Pupe

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije