SUSRET ZA PAMĆENJE

Druženje slogaša sa Zlatkom Dalićem

Izbornik Zlatko Dalić ugostio je svoje prijatelje u omiljenoj vikendici na rijeci Dravi, gdje su se u opuštajućoj atmosferi družili i mali slogaši koji nisu mogli sakriti svoje uzbuđenje i sreću ovim susretom.

Nakon najvećeg uspjeha u povijesti hrvatske nogomete reprezentacije i sveopćeg slavlja koje je zahvatilo našu zemlju, dio te slavljeničke atmosfere, u prijateljskom okruženju osjetilo je i nekoliko igrača Nogometne škole Sloga Čakovec. Zahvaljujući novom predsjedniku Nogometnog kluba Sloga Čakovec Robertu Carinu, igrači Nogometne škole Sloga Čakovec imali su čast upoznati se i družiti s izbornikom hrvatske nogometne reprezentacije Zlatkom Dalićem.

Izbornik Zlatko Dalić ugostio je svoje prijatelje u omiljenoj vikendici na rijeci Dravi, gdje su se u opuštajućoj atmosferi družili i mali slogaši koji nisu mogli sakriti svoje uzbuđenje i sreću ovim susretom. Djeca su bila presretna jednostavnošću i bliskošću hrvatskog izbornika te su s njim proveli vrijeme u lijepom razgovoru te zabilježili nekoliko fotografija. Osim izbornika Zlatka Dalića, djeca su zabilježila i fotografiju s legendarnim brončanim izbornikom Miroslavom Blaževićem.

Nadamo se da će ovaj susret biti podstrek u radu njima, kao i ostalim igračima Nogometne škole, tako da jednog dana i oni kao budući reprezentativci imaju veličanstveni doček kao igrači srebrne hrvatske nogometne reprezentacije.

Ovim putem Nogometna škola Sloga Čakovec poziva sve igrače s navršenih pet godina i starije da se uključe u Nogometnu školu Sloge. Treninzi se odvijaju tijekom cijele godine, a sve informacije možete dobiti kod Pere Obadića, prof. 098 180 9411 i Tihomira Blažeke, prof. 091 573 1798.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije