IZNENAĐENJE

VIDEO Izborniku priredili sjajan doček u Varaždinu, Dalić dobio ulicu!

U njegovoj ulici postavljena je ploča s natpisom 'Ulica Zlatka Dalića'

Varaždinci su spremili doček za hrvatskog izbornika Zlatka Dalića koji je Vatrene odveo do drugog mjesta na SP-u u Rusiji. Prijatelji i susjedi priredili su izborniku sjajan doček. U njegovoj ulici postavljena ploča s natpisom ‘Ulica Zlatka Dalića’.

‘Ja sem Varaždinec, Varaždinec, pjevalo se kada je stigao u ulicu… Hrvatski izbornik grlio se sa svojim prijateljima i sugrađanima, dijeli autograme i fotografirao se s njima.

– Dragi moji susjedi, ja sam bio i pred 100 tisuća ljudi, ali ovo me tako dirnulo i pogodilo. Nisu mi htjeli reći što se događa u mojoj ulici, ali ovo sada me toliko dirnulo. Znam kako imam dobre susjede i sugrađane, ali ovako nešto nisam očekivao. I meni je drago da ste prepoznali da smo igrali za Hrvatsku, da smo dali sve od sebe i da je ovo hvale vrijedno – rekao je Zlatko Dalić.

– Ono što je sinoć bilo u Zagrebu teško da se može ponoviti, jedino ako budemo prvaci. Ja sam puno puta rekao da se ne sramim svojeg porijekla, gdje sam krenuo, ali sam isto tako puno puta rekao da je meni Varaždin dao sve u životu da budem ovo što jesam i da ovo sve napravim, dodao je.

Izbornik je istaknuo kako se osjeća.

– Zato sam ponosan i ističem “Ja sem Varaždinec”. Ovo što sam ja doživio od vas, ovakve osjećaje emocije i ljubavi, za ovo vrijedi živjeti. Jednostavno ću piti kavu gdje sam i prije. Neće se ništa promijeniti i zato smo sve skupa napravili. Nedostaje nam pozitive, normalnih ljudi, toga nam fali. Ne znam što je tu čudno, ali tako je. Da puno ne dužim, zaista ljudi moji, hvala vam od srca na dočeku i iskrenosti. Iskrene zahvale mene i moje obitelji, svim mojim susjedima, hvala vam puno – istaknuo je hrvatski izbornik.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije