SVETI MARTIN NA MURI

Načelnik Dražen Crnčec primio prvake u nogometu – NK Polet i NK Bratstvo

Oba nogometna kluba mogu se pohvaliti titulom prvaka u sezoni 2017./2018.

Kako svjedočimo ovih dana i tjedana, najvažnija sporedna stvar na svijetu ponovno ujedinjuje mlado i staro te daje optimizam i pobuđuje entuzijazam.

Upravo stoga, a u prigodi jedinstvenog događaja na području Općine Sveti Martin na Muri – oba nogometna kluba mogu se pohvaliti titulom prvaka u sezoni 2017./2018., načelnik Općine Sveti Martin na Muri Dražen Crnčec upriličio je prigodni susret te im još jednom čestitao na uspješnoj sezoni, promociji Općine, trudu i entuzijazmu koji ulažu igrači i uprava, ali i obitelji svih koji sudjeluju u ostvarivanju preduvjeta za tako izniman rezultat.

Načelnik Općine posebno je naglasio kako ga raduje međusobna suradnja i zajedništvo u mnogim aktivnostima koje klubovi odrađuju, a posebice na dobrobit mladih. Prigodnim riječima obratili su se nazočnima i predsjednici nogometnih klubova Miroslav Novinščak te Damir Bogdan.

Uz načelnika Općine, prijemu je nazočio i njegov zamjenik Martin Srša. Nakon službenog dijela druženje se nastavilo uz dobar bograč majstora Darka Padarića te gledanje nogometne utakmice hrvatske reprezentacije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije