SREBRO ZLATNOG SJAJA

Hrvatska dominirala, Francuska zabijala: S konačnih 4:2 Zlatni globus za Francuze, Vatrenima srebro!

Vatrenima će pripasti srebro, što je i dalje odličan uspjeh. U proteklih mjesec dana cijela je Hrvatska živjela za njih i hvala im na brojnim trenucima veselja, zajedništva i sreće!

Sve oči bile su uperene prema Moskvi i velikom finalu Svjetskog prvenstva između Hrvatske i Francuske. U prvih 45 minuta bilo je vrlo uzbudljivo. Iako smo dominirali na terenu, u vodstvu su bili Francuzi.

>>> FOTOGALERIJA Sjajna navijačka atmosfera u Čakovcu

Najprije su poveli autogolom Mandžukića, ubrzo je izjednačio je Perišić, a ponovo ih je u vodstvo doveo Griezmann pogotkom iz jedanaesterca, nakon igranja rukom Perišića.

Naša je momčad u drugo poluvrijeme krenula vrlo dobro, dok je Francuska igru bazirala na dobroj defenzivi i kontrama. Ipak, u 59. minuti zabio je Pogba, nakon odličnog prodora Mbappea po desnoj strani. Mbappe je samo nekoliko minuta kasnije povisio na 4:1, sjajnim udarcem s 20-ak metara.

Nadu Hrvatskoj vratio je Mandžukić u 69. minuti, nakon poigravanja francuskog vratara Llorisa u vlastitom petercu. Hrvatska je i nakon toga imala inicijativu i napadala, no nažalost više nije bilo golova te je Francuska s konačnih 4:2 osvojila Svjetsko prvenstvo.

Vatrenima će pripasti srebro, što je i dalje odličan uspjeh. U proteklih mjesec dana cijela je Hrvatska živjela za Vatrene i hvala im na brojnim trenucima veselja, zajedništva i sreće!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije