Vijesti / Sport
Sport
Seniori NK Polet (SMnM) počeli s pripremama

NOGOMET

Seniori NK Polet (SMnM) počeli s pripremama

Podsjećamo da se nadolazećeg vikenda u organizaciji Poleta održava Turnir prijateljstva 2018. Uz odlične nogometne utakmice u subotu nas očekuje vol na ražnju, a navečer koncert klape Iskon.

Nakon kratke ljetne stanke i burno prosljavljenog naslova prvaka trener seniorske momčadi Stevica Žganec prozivku momčadi zakazao je za ponedjeljak 9. srpnja u 17:00 sati na igralištu NK Polet. Kratkim sastankom igrača i testiranjem igrača u ponedjeljak u 18:00 sati započele su pripreme seniorske momčadi NK Polet za narednu natjecateljsku sezonu 2018./2019. u 4.NL ČK-VŽ. Nogometni klub Polet pripremne treninge će veći dio odraditi na svojim terenima, a nekoliko treninga će se odraditi i u centru zdravlja i ljepote Vitafit u Murskom Središću. Trenirat će se 4 - 5 puta tjedno, a uz trenera seniorske momčadi Stevicu Žganec te sportskog direktora Zorana Šardija, a kondicijske treninge će voditi fitnes trener Mihael Premuš.

Što se tiče igračke križaljke ona je više – manje nepromijenjena u odnosu na proljeće, većina igrača koji su u protekloj sezoni osvojili naslov i dalje ostaju na okupu. Iz kluba je otišao Filip Vršić (u NK Bratstvo Jurovec). Mladom veznom igraču Filipu Vršiću se ovom prilikom u ime nogometnog kluba Polet zahvaljuju i žele mu puno sreće u nastavku sportske karijere.

Naravno da će u ovim pripremnim utakmicama trener Stevica Žganec probati neke nove taktičke varijante te dati priliku i isprobati nekoliko mladih perspektivnih juniora iz Škole nogometa.

U srijedu 11. srpnja u prostorima ŠRD Čikov u Žabniku načelnik Općine Sveti Martin na Muri prof. Dražen Crnčec organizirao je službeni prijem za igrače NK Polet, dvostruke uzastopne osvajače 4.NL ČK-VŽ te stručni stožer i Upravu kluba. Na prijemu je bila i momčad NK Bratstvo iz Jurovca koja je također bila osvajač 2. MNL Skupina B. Tako se Općina Sveti Martin na Muri i na ovaj način želi zahvaliti za promicanje ugleda Općine i popularizaciju sporta i društvenog života Općine. Ovime Općina još jednom potvrđuje da je prepoznala odličan rad u klubu te joj zahvaljuju na prijemu.

Početak natjecanja za sezonu 2018./2019.  4.NL ČK-VŽ je planiran 18./19. kolovoza 2018. godine, dok će se raspored natjecanja utvrditi na predstojećem plenumu klubova. Prije početka nove prvenstvene sezone očekuje ih i 2. kolo Kupa Međimurskog nogometnog saveza gdje se sastaju s pobjednikom iz susreta NK  Draškovec Geotherme i NK Hajduk Štrukovec.

Podsjećamo da se nadolazećeg vikenda u organizaciji Poleta održava Turnir prijateljstva 2018. Uz odlične nogometne utakmice u subotu nas očekuje vol na ražnju, a navečer koncert klape Iskon. Bonove za porcije vola na ražnju već sada možete kupiti kod članova Uprave kluba.

Tradicionalna ljetna Poletova noć bit će u subotu 11. kolovoza 2018. godine. Zabavljat će nas grupa Magazin, a kao predgrupa nastupit će Activ Band, donosi portal NK Polet.

Raspored pripremnih utakmica:

13.7.2018., petak, Sv. Martin na Muri Turnir prijateljstva 16:30 h: NK Polet – NK Komenda (SLO), 18:30 h: USV St. Anna (AUT) - NK Grobničan (Čavle)

14.7.2018., subota,  Sveti Martin na Muri Turnir prijateljstva 16:30 h utakmica za 3. mjesto, 18:30 h finale

21., subota i 22., nedjelja 7.2018., Hlapičina
turnir na kojemu sudjeluju NK Mura (Hlapičina), NK Bratstvo (Jurovec), NK Rudar (M. Središće), NK Polet (SMnM)

28.7.2018., subota, Polana, Slovenija  NK Polana (SLO) – NK Polet

4.8.2018., subota, Sveti Martin na Muri   NK Polet – NK Odranci (SLO)

5.8.2018., nedjelja, Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, Ljutomer, Slovenija NK Ljutomer (SLO)  - NK Polet

12.8.2018., nedjelja, 2. kolo Cup-a MNS-a, NK Draškovec Geotherme / NK Hajduk Štrukovec – NK Polet

15.8.2018., srijeda, Velika Gospa, eventualno 3. kolo Cup-a MNS-a, u gostima  NK Polet / (NK Draškovec-NK Hajduk) – NK Omladinac NSR

18./19.8.2018., subota/nedjelja 1. kolo 4.NL ČK-VŽ

 

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!