Vijesti / Sport
Sport
Fenomenalni vatreni slavili u svlačionici i hotelu: Mi smo finalisti SP-a!
Instagram

PRIDRUŽIO IM SE I MLADEN GRDOVIĆ

Fenomenalni vatreni slavili u svlačionici i hotelu: Mi smo finalisti SP-a!

Ovo je za povijest - rekao je Dalić nakon susreta. Poslije je na Twitteru objavio i emotivni status: "Jedno srce. Jedna duša. Jedna Hrvatska!"

Hrvatski nogometaši napravili su neviđeni podvig - prvi put u našoj povijesti plasirali su se u finale Svjetskog nogometnog prvenstva. Modrić i društvo odigrali su sjajnu utakmicu i pobijedili Englesku s 2:1. Nakon još jedne utakmice u 120 minuta i povijesnog ulaska u finale Svjetskog prvenstva, novo je slavlje moglo početi!

Veselo je bilo u svlačionici naše reprezentacije - igrači i cijeli stožer pjevali su iz srca poznatu pjesmu "Moja domovina". - Moram čestitati dečkima i moram im reći: oni nisu normalni. Fantazija je ovo što su odigrali, kako su trčali, kako su se borili. Ovo je za povijest - rekao je Dalić nakon susreta. Poslije je na Twitteru objavio i emotivni status: "Jedno srce. Jedna duša. Jedna Hrvatska!"

Naši igrači slaviti su počeli već na travnjaku, emocije su prštale sa svih strana i veselju nije bilo kraja. Naši su trčali, skakali, pjevali, grlili se...U hotelu se vatrenima u slavlju pridružio i Mladen Grdović.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!