Vijesti / Sport
Sport
Turnir prijateljstva u Svetom Martinu na Muri

NOGOMET

Turnir prijateljstva u Svetom Martinu na Muri

Na turniru će sudjelovati tri gostujuća prijateljska kluba NK Grobničan, NK Komenda i USV St. Anna s kojima u Poletu imaju odlične prijateljske odnose već dulje vrijeme.

U petak i subotu, 13. i 14. srpnja na terenima Nogometnog kluba Polet odigrat će se Turnir prijateljstva 2018. na kojem će nastupiti četiri renomirane momčadi. Na dvodnevnom turniru nastupit će NK Grobničan iz mjesta Čavle kod Rijeke, USV Raiffeisen Weindorf iz St.Anne am Aigen (Austrija), NK Komenda (Slovenija) i domaći NK Polet.

Početak turnira je u petak 13. srpnja u  16:30 sati, kada se igraju polufinalni susreti NK Polet - NK Komenda i USV ST. Anna - NK Grobničan. U subotu 14. srpnja s početkom u 16:30 igra se utakmica za 3. mjesto, a nakon toga finalni susret. Utakmice se igraju na glavnom terenu Nogometnog kluba Polet, trajanje utakmica bit će 2 x 45 minuta. Za sve momčadi osigurani je smještaj u LifeClass Termama Sveti Martin.

Nakon utakmica u subotu 13. lipnja nastupit će Klapa Iskon, a od 13:00 sati moći ćete kušati i vol na ražnju. Na turniru će sudjelovati tri gostujuća prijateljska kluba NK Grobničan, NK Komenda i USV St.Anna s kojima u Poletu imaju odlične prijateljske odnose već dulje vrijeme pa su se rado odazvali na ovaj turnir koji se ove godine održava po drugi puta, ali nadaju se da će postati tradicionalni, donosi portal NK Polet.

Raspored utakmica:

Petak 13.07.2018.
16:30 sati NK POLET  – NK KOMENDA
18:30 sati USV ST. ANNA – NK GROBNIČAN

Subota 14.07.2018.
16:30 sati Utakmica za 3. mjesto
18:30 sati  Finale
21:00 sat Koncert Klape Iskon

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!