1. MEMORIJAL DARKO TKALEC

Sportski novinari pobjednici na turniru u Sivici

Na prvom meorijalu Darko Tkalec održanom u Sivici su nastupile ekipe Celine, DVD Sivica, Sportski novinari i Poštari.

U petak 22. lipnja su  u spomen na prerano preminulog Darka Tkaleca iz Sivice koji je bio poštar, član DVD-a, član NK Dubrave iz Sivice prijatelji / poštari Josip Tot, Zlatko Premuš i Josip Ružić organizirali su prvi  malonogometni turnir njemu u spomen. Na njemu su nastupile ekipe Celine, DVD Sivica, Sportski novinari i Poštari.

Posebnu pozornost je izazvala ekipa Celine za koju su nastupile djevojke s muškima koje su bile za svaki potez nagrađene velikim aplauzom. Na kraju prvo mjesto osvojila je ekipa Novinara koja je pobijedila u finalu Poštare.
Nakon turnira u ime organizatora-obitelji se Tomica Jakopec, predsjednik Sekcije sportskih novinara Međimurja, biranim riječima prisjetio omiljenog Darka te zahvalio i sponzorima-donatorima koji su pripomogli da se je i ovaj turnir održi. Načelnik Općine Podturen Perica Hajdarović je također pozdravio sve prisutne te predao prigodni pehar kapetanu novinara Robertu Šariću.
U ime domaćina, NK Dubrave iz Sivice, Vladimir Sabol, je pozdravio sve prisutne i pozdravio  organizaciju ovog turnira koji će biti tradicionalan. Inače, Sivičani su i ponijeli najveći teret turnira. Nakon završetka turnira druženje se nastavilo uz obilan roštilj koji su pripremili Josip Tot i Dražen Kovač. Veliki dio organizacije ponijeli su Natalija i Mirjana Kerovec, Branko Mutvar, Marijan Majerić, Mijo Varga i Vladimir Sabol koji je bio i sudac turnira.  
Organizator im zahvaljuje, a posebno sponzorima turnira koji su pomogli da je turnir protekao više nego odlično, a to su Općina Podturen kao glavni pokrovitelj, Hrvatski sindikat pošte kao suorganizator, Cvjećarnica Dodlek Miklavec, David beton Turčišće, Željko Horvat Podturen, Stjepan Novak Novakovec, Graditeljstvo Žulić Palovec, Alen Novak Nedelišće, Caffe bar Johan / Galeb Goričan Pizzeria San sivica, Zidarstvo Filipović Celine, Krov commerce Sveta Marija, Mato Kljajić Prelog, Megrad 3B Novakovec, Rober Čižmešija Kotoriba, Keramima Zec Belica, Vlado Sokač Podturen, Ratko Novinić Podturen, Diskoteka Maraton Donji Kraljevec, Gradska kavana Lovac Prelog, Pero Kocijan Nedelišće, obitelj Tkalec Novakovec, Ivica Bister Domašinec i Martin Kovač Strahoninec.
Prije početka turnira učesnici su se u povorci uputili do mjesnog groblja i na posljednje Darkovo počivalište položili vijenac i zapalili svijeće.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije