NOVI TURNIR

Rodio se nogometni turnir ‘Mostovi prijateljstva’ – Hrvatska, Mađarska, Slovenija, Austrija…

Domaćim nogometašima u goste su došli nogometni veterani iz mađarskog Fićehaza, NK Ormož iz Ormoža te nogometaši austrijskog SV Oberloisdorfa

Čak četiri veteranska nogometna sastava iz četiri europske države, s blizu stotinjak nogometaša okupili su uz Dane općine Donji Vidovec u mjesnom Sportskom parku Kalanica tamošnji NK Vidovčan i Općina Donji Vidovec. Bilo je to na turniru simboličnog naziva ‘Mostovi prijateljstva koji će, prema riječima Nikole Friščića, predsjednika NK Vidovčan, prijeći u tradiciju.

Domaćim nogometašima u goste su došli nogometni veterani iz mađarskog Fićehaza, NK Ormož  iz Ormoža te nogometaši austrijskog SV Oberloisdorfa. Uvodno su ih pozdravili načelnik Općine Donji Vidovec Josip Matulin i predsjednik NK Vidovčan Nikola Friščić.

Turnir je igran tijekom subotnjeg popodneva 16. lipnja. Nakon izjednačenih i kvalitetnih susreta prvi pobjednici su postali domaći nogometaši. Iza njih su se plasirali nogometaši FC Fićehaz, treći su bili nogometaši iz Austrije, a posljednji iz NK Ormož.

Svi si oni nagrađeni peharima koje su im uručili predsjednik Friščić i kapetan domaćih nogometaša Ivan Vidović. Turnir je tijekom cijelog popodneva gledalo preko dvjestotinjak navijača među kojima su bili i oni koji su došli u pratnji nogometaša.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije