Vijesti / Sport
Sport
12. UTRKA Grada Čakovca u petak 25. svibnja

12. UTRKA Grada Čakovca u petak 25. svibnja

Nakon uspješno organiziranog 2. Čakovečkog polumaratona Zrinskih, Atletski klub Međimurje će u petak 25. svibnja s početkom u 18:30 sati organizirati i tradicionalnu, dvanaestu po redu Utrku Grada Čakovca. Utrka će imati za cilj sudjelovanje što većeg broja djece i građana koji će stazu u duljini od 2,5 km moći proći trčeći ili hodajući.Stazom koja započinje na Franjevačkom trgu sudionici će krenuti ulicom Kralja Tomislava u pravcu Trga Republike, zatim će napraviti krug stazama čakovečkog parka i na kraju utrku završiti tamo gdje su i započeli, na Franjevačkom trgu. Utrka neće biti natjecateljskog karaktera već je cilj da stazom bez bilo kakve pripreme prođu baš svi koji se žele osjećati kao natjecatelji i to hodajući ili trčeći.STARTNI BROJ 10 KN ZA DJECU, 20 KN ZA ODRASLE
Da bi sudjelovalo u ovoj utrci potrebno je imati startni broj a startnina koja će se uplatiti u humanitarne svrhe, iznosi 20 kn za odrasle te 10 kn za mlade do 18 godina starosti.

PRIJAVE I PODIZANJE STARTNIH BROJEVA
Prijave i podizanje startnih brojeva bit će moguće od ponedjeljka 21.05.. do petka 25.05. na sljedećim mjestima:
- recepciji Gradskih bazena Čakovec tijekom radnog vremena bazena od 8-22 sata,
- u uredu Turističke zajednice Čakovec radnim danom od 8-16 satiU petak 25.svibnja, na dan utrke, prijave su moguće i na
- štandu Atletskog kluba Međimurje u vrijeme održavanja Festivala sportova,
- na Franjevačkom trgu u prijavnom centru koji će raditi nakon 16 sati pa sve do samog starta utrke

Utrka će u kratkim razmacima  imati nekoliko uzastopnih starteva, pa će tako najprije startati trkaći, a nakon redat će se statevi za natjecatelje u kolicima, nordijske hodače i na kraju za hodače.

Pozivamo da se građani odazovu u što većem broju i nastave pozitivan trend stalnog povećanja broja trkača i hodača u našoj županiji Na taj način dati će veliki doprinos svom zdravlju, a uplatom startnine u humanitarne svrhe pomoći u radu Udruge slijepih Međimurske županije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita
Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!