ZRINSKICE pobjedom završile sezonu

Čakovečke rukometašice na najbolji mogući način završile su vrlu uspješhu prvoligašku sezonu. U posljednjem 26. kolu Prve hrvatske rukometne lige za žene Zrinski je u gostima pobijedio Umag 27:26. Poluvrijeme je bilo 15:12.

Zrinskicama je ovo bila petnaesta pobjeda u prvenstvu uz jedan neriješen ishod i deset poraza. Čakovčanke su završile prvenstvo osvojivši 31 bod koji im je donio izvrsno 5. mjesto na prvenstvenoj tablici. Ispred njih su samo Podravka Vegeta, Lokomotiva, Koka i Bjelovar. Čakovčankama čestitke na uspješnoj sezoni i pobjedi za kraj prvenstva.

Trener Zrinskog Goran Mrđen je nakon susreta rekao: ‘U utakmici koja nije odlučivala o plasmanu zasluženo smo pobijedili u Umagu. Od početka utakmice do rezultata 26:26 bili smo u rezultatskoj prednosti i zasluženo osvojili dva boda u gostima. Iako nismo bili u kompletnom sastavu zbog povreda i školskih obaveza pokazali smo da smo ekipa koja i u gostima ima dobar pristup i veliku energiju za osvojiti bodove. Čestitke svim igračicama na pristupu i borbenosti u zadnjoj utakmici sezone.’

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije