Vijesti / Sport
Sport
MRK ČAKOVEC Dječaci A na završnici u Umagu

MRK ČAKOVEC Dječaci A na završnici u Umagu

Nakon regularnog dijela prvenstva u regiji Sjever u kojem su dječaci A (rođeni 2004./2005. godine) Muškog rukometnog kluba Čakovec u jakoj konkurenciji između 14 klubova u 26 odigranih utakmica zauzeli visoko 2. mjesto s osvojenih 46 bodova (23 pobjeda i 3 poraza), ekipa u četvrtak odlazi na izborenu završnicu prvenstva Republike Hrvatske gdje će snage odmjeriti s još 19 najboljih ekipa iz države koje su to pravo također ostvarile kroz regionalna natjecanja.  

Završnica se održava u Umagu od 24. do 27. svibnja, a naši su mladići u skupini C s vršnjacima iz rukometnih klubova Rugvica, Trsat, Feniks i Split.

Na završnicu uz trenera Davora Vargu putuju igrači: Jakov Kovačević, Josip Blažona, Ivan Patrik Pintarić, Mislav Krauthacker, Alex Solarić, Jan Sanjković, Martin Debelec, Blaž Lukša, Paolo Žignić, Martin Simon, Jura Juranić, Hugo Mađarić, Luka Tkalčec, Jakov Sanjković, Vito Horvat, Petar Hozmec, Grga Pavlic i Marko Tkalec.

Pored 18 navedenih igrača koji će u utakmicama u Umagu konkurirati za sastav kod kuće ostaju još četvorica igrača ove generacije koji su također pridonijeli plasmanu ekipe na završnicu i to: Rocco Palnec, Luka Kovačević, Roko Babić i Edi Kralj.

Za kraj valja napomenuti da ukupni troškovi odlaska ekipe na završnicu iznose 21.000,00 kn, a sredstva su namaknuta od sponzora i donatora koje su angažirali roditelji, dio sredstava osigurao je klub, a dio tereta ipak su podnijeli i roditelji.

Našim mladim snagama želimo da ostvare sportski uspjeh, da se dobro provedu i da svojim ponašanjem ponosno promoviraju ime našeg kluba kao i naš Grad i Županiju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita
Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!