STOLNI TENIS U subotu 2. lipnja 3. Kup Grada Čakovca, prijave do četvrtka

Povodom Dana Grada Čakovca Stolnoteniski klub Putjane u subotu 2. lipnja organizira tradicionalni 3. Kup Grada u stolnom tenisu. Turnir u dvorani 2. Osnovne škole počinje u 10 sati, a natjecanje će se održati u disciplinama seniora (r. 1978. g. i mlađi), mlađih veterana (r. 1968. do 1977. g.), starijih veterana (r. 1958. do 1967. g.), najstarijih veterana (r. 1957. g. i stariji), žena, rođenih 1978. godine i mlađih te rođenih 1977. godine i starijih i disciplini parova.

Propozicijama su za pojedinačni turnir predviđena prednatjecanja u skupinama od po tri ili četiri igrača, odn. igračica, od kojih će prvo i drugo plasirani natjecanje nastaviti k. o. sustavom, a k. o sustavom će igrati i treće i četvrto plasirani u utješnom turniru. Parovi, koje mogu igrati u kombinacijama istoga i različitoga spola, na ispadanje će igrati od početka do kraja, s time da se mogu prijaviti samo oni koji su bili prijavljeni za pojedinačno natjecanje.

Prijavnina po igraču/igračici iznosi 40 kn i uplaćuje se pred početak natjecanja. Organizator će pokalima nagraditi četiri najbolje plasirana u svim pojedinačnim kategorijama, medaljama u igri parova, a zlatne medalje će dobiti i pobjednici utješnih turnira. Pobjedniku kategorije seniora će, osim toga, biti dodijeljen i veliki prijelazni pokal Grada Čakovca.

Prijave se primaju do četvrtka 31. svibnja do 18 sati na franjo_flac@net.hr ili mobitel/viber 098/960-3007 (Franjo Flac), a ždrijeb i satnica će najkasnije do petka 1. lipnja biti objavljeni na www.msts.hr (Međimurski stolnoteniski savez).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije