MLADE zrinskice zlatne u Sisku i srebrne u Dolu pri Hrastniku

Mlade snage Ženskog rukometnog kluba Zrinski imale su tijekom vikenda niz uspješnih rezultata: djevojčice A bile su zlatne na međunarodnom turniru u Sisku, mini rukomet (2007.) bile su srebrne na međunarodnom turniru u Sloveniji Dol pri Hrastniku i super mini rukomet (2008.) bile su 4. na istom turniru u Sloveniji.



DJEVOJČICE A 2004./2005. OSVOJILE ZLATO

Na međunarodnom turniru u Sisku naše djevojčice su u grupi pobijedile Zaprešić 20:5, Dubicu 10:7 i Sisak 14:11. U polufinalu su bile bolje od Broda 14:13 i u finalu od Koke 19:13. Anja Balent je nagrađena za izvrsne nastupe.

Odličnom igrom i zajedništvom koja vlada u ekipi ostvaren je ovaj rezultat i od ove ekipe koja ima puno potencijala očekuju se ovakvi rezultati. Samo nastavkom kontinuiranog rada uspjeh u državnim ligama i na završnici neće izostati.

Čestitke i pohvale našim rukometašicama Bjanci Strbad, Dori Potočnjak, Melani Mesarić – vratarke te igračice u polju Anji Balent, Jani Vnuk Lauri Radek Karla Mihalković, Lorena Brzuhalski, Viktoriji Rebernik i Katarini Šajnović kao i njihovim trenerima Darinki Pavleković i Radovanu Peteku.



DJEVOJČICE 2007. SREBRNE U SLOVENIJI

U subotu su naše najmlađe djevojčice bile u Sloveniji u mjestu Dol pri Hrastniku na međunarodnom turniru u mini rukometu. U grupi su pobijedile sve svoje suparnice: Krim B 10:2, Ljubljana 11:7, Žalec 10:5 i A. Mihalj 7:6. U polufinalu su bile bolje od Krima A 11:6, a u finalu su poražene od Litije 11:10.

Uz zlata i bronce koje su osvojile diljem Hrvatske na turnirima zrinskice su otišle u Sloveniju odmjeriti snage u mini rukometu s najboljim slovenskim ekipama. Naše djevojčice su odličnim igrama osvojile srebro, a nedostajalo je malo sreće u zadnjim sekundama finala.



Ovo je veliki uspjeh i zato pohvale svim djevojčicama na još jednom uspjehu. Dokazale su da se mogu nositi i pobjeđivati svoje vršnjakinje i u susjedstvu. Srebro su osvojile I. Jalušić, K. Goričanec, L. Golubić, V. Novak, G. Novak, H. Vidović, N. Marciuš, A. Žuti.

U najbolju petorku turnira ušle su Gabrijela Novak i Viktorija Novak. Sve pohvale idu i voditeljicama ekipe Ivoni Vugrinec, Teni Horvat i Ljubici Vrbančić.



DJEVOJČICE 2008. I MLAĐE OSVOJILE ČETVRTO MJESTO

Ovo je nanjmlađa generacija pred kojom slijedi još godinu dana igranja mini rukometa. Odlično su odigrale u grupi gdje su na početku turnira imale kiks. One će marljivim radom kako to i sad rade doći do medalja.

U grupi je ubilježen poraz od Vučića 6:7 pa pobjede nad Krkom 9:4 i Krimom B 7:4. U polufinalu je Litija bila bolja 8:3 i u susretu za treće mjesto poraz od Ljubljanje 9:7.



Pohvale svim djevojčicama J. Jarni, M. Doležaj, S. Rubin, R. Varga, N. Vrban, E. Blagus, T. Blagus,T. Marciuš, N. Cigrovski, Z. Kraljić, L. Novak i njihovim voditeljicama Ivoni Vugrinec, Teni Horvat i Ljubici Vrbančić kao i roditeljima na bučnoj podršci s tribina.

Iz navedenih rezultata vidljivo je da za budućnost u našem klubu ne moramo strepiti. Uz dugogodišnji mukotrpan rad uz puno strpljenja te odricanja djevojčica, roditelja, trenera i odgovornih u klubu možemo zajedno doći do takvih rezultata. Ulaganje u djecu nema cijene.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije