3+1 GRATIS vratili titulu u Čakovec

Ovoga vikenda održao se drugi turnir 3×3 Basket Tour serije koja će u u sezonu 2018 obići 12 hrvatskih gradova. Na turniru se igralo u nekoliko uzrasnih kategorija, a u onoj najprestižnijoj seniorskoj titulu su osvojili odlični domaći dečki iz ekipe 3+1 Gratis (Patrik Jambrović, Mario Novak, Davor Ostoja, Stjepan Kranjčec).


U prvom dijelu turnira igralo se u skupinama, a najbolje ekipe išle su u polufinale. U prvome su 3+1 Gratis bili bolji od odličnih mladih Bron sonsa (Martin Vedriš, Darin Žaja, Kruno Smontara) sa 15-7, dok je u drugome Ekipa za očevid (Nikola Novak, Kristijan Gomzi, Aleksandar Golubić, Vedran Biševac) nadigrala slovenski 3×3 Geza Pub (Grega Farkaš, Igor Žigo, Leon Zver, Niko Bačvić) sa 13-8. U finalu im je ponestalo snage pa 3+1 Gratis zasluženo osvaja prvo mjesto uvjerljivom pobjedom 16-3.


U U15 kategoriji najbolji su bili dečki iz ekipe Zagorska šumica (Luka Čevra, Tibor Kovačić, Dorian Peras, Marko Rukelj) koji su za prvo mjesto pobijedili Ćufte 14-5. Čakovečka trojka (Luka Dakić, Mata Mikulić, Nikola Hren, Vedran Novaković) bila je najbolja u kategoriji U13, a Vanovčarke kod cura, donosi portal basket-tour.com.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije