NOGOMETNI kamp s trenerima GNK Dinamo Zagreb

Pozivaju se sva zainteresirana djeca na kamp GNK Dinamo Zagreb koji je prvi ovakav kamp najtrofejnijeg hrvatskog kluba na ovim prostorima, a sve temeljem potpisane zajedničke suradnje sa ŠN Dinamo – Zelenko koja je suorganizator ove aktivnosti.

Kamp je u trajanju od pet dana i to u godištima 2003. do 2011., a odvijat će se na terenima nogometnih klubova Dinamo Domašinec, Graničar Novakovec, Mladost Dekanovec, Radnički Gardinovec i Borac Turčišće. S djecom će raditi treneri iz GNK Dinamo Zagreb uz asistenciju trenera ŠN Dinamo Zelenko.

Kamp počinje s radom u utorak 19. lipnja i traje do 23. lipnja, a treninzi se odvijaju dva puta dnevno za svaku kategoriju (u prijepodnevni i kasno popodnevnim/večernjim terminima).

Rok za prijavu na kamp je utorak 12. lipnja te se može izvršiti na slijedeće brojeve telefona: 098 / 490 – 999, 091 / 426 – 9640 i 098 / 173 – 9080 ili na mail: dinamo.zelenko@gmail.com (podaci potrebni za prijavu: ime , prezime, datum rođenja, mjesto stanovanja i broj telefona). Kotizacija za kamp iznosi 300 kn.

Svaki sudionik kampa mora popuniti prijavnicu te je predati organizatoru najkasnije do 12. lipnja, a

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije