Vijesti / Sport
Sport
STOLNI TENIS U subotu 1. Putjane kup za kadetske i juniorske kategorije

STOLNI TENIS U subotu 1. Putjane kup za kadetske i juniorske kategorije

Nakon prošle sezone organiziranoga 3. Kupa Grada Čakovca za seniorske i veteranske kategorije Stolnoteniski klub Putjane u subotu 9. lipnja od 10 sati u dvorani 2. Osnovne škole u Čakovcu organizira 1. Putjane kup – Otvoreno međunarodno prvenstvo kluba za kadetske i juniorske kategorije.

Natjecanje će se održati u disciplinama najmlađih kadeta i najmlađih kadetkinja (rođeni 2007. g. i mlađi), mlađih kadeta i mlađih kadetkinja (r. 2005. g. i mlađi), kadeta i kadetkinja (r. 2003. g. i mlađi) te juniora i juniorki (r. 2000. g. i mlađi), sve u pojedinačnoj konkurenciji. Pravo nastupa imaju svi igrači i igračice koji se najkasnije do četvrtka 7. lipnja do 14 sati prijave na: franjo_flac@net.hr ili viberom na 098/960 3007, a osim za svoju mogu se prijaviti i za stariju kategoriju od svoje.

Turnir će se igrati prednatjecanjem u kvalifikacijskim skupinama od po 3 ili 4 natjecatelja od kojih prvo i drugo plasirani nastavljaju k. o. sustavom do konačnih pobjednika. Prijavnina za nastup u jednoj kategoriji je 30, a u dvije 40 kn, a ždrijeb i okvirna satnica će najkasnije u petak 8. lipnja od 14 sati biti objavljeni na stranici Međimurskoga stolnoteniskog saveza msts.hr.

Organizator četiri prvo plasirana u svakoj kategoriji nagrađuje sportskim nagradama, a sve dodatne informacije zainteresirani mogu dobiti na brojeve mobitela 099/854 2625 (Goran Balić) ili 098/133 1836 (Radovan Šarić).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita
Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!