USPJEŠNO Otvoreno prvenstvo Preloga u tenisu za djecu

U Prelogu je na teniskim terenima TK Prelog, 2. i 3. lipnja održan turnir iz kalendara Teniskog saveza sjeverozapadne Hrvatske Otvoreno Prvenstvo Preloga za djecu do 8, 9 i 10 godina. U dva dana natjecalo se ukupno 63-oje djece iz pet županija sa sjevera Hrvatske.



Najuspješniji u kategoriji do 10 godina bili su Noa Šimek iz kluba TK Varteks Varaždin i Nika Dragičević iz TK Didon Virovitica u konkurenciji ukupno 19 djevojčica i dječaka.



U kategoriji do 9 godina sudjelovalo je 22-oje djevojčica i dječaka, a najuspješniji je bio Rian Bregović iz TK Varaždin 1181.



Kod najmlađih do 8 godina plasman se rangira po skupinama (zlatna, srebrna, brončana i zelena), a nekima je to bilo prvo službeno natjecanje. Na turniru u toj kategoriji je sudjelovalo 22-oje djevojčica i dječaka.



Na turniru je sudjelovalo i sedam tenisačica domaćina TK Prelog: Tena Posavec, Iris Jurčec, Ana Vlah, Dea Vidović, Mia Križaj, Ana Poredoš i Lara Begović, a ovim putem im čestitamo na odličnoj igri.



Osim dobrog vremena, zadovoljstvu sviju koji su došli pomogli su i organizatori – članovi TK Prelog koji su svojim volonterskim angažmanom pomogli da sve prođe u najboljem redu i kojima je organizacija ovog turnira već postala prava rutina pa se polako razmišlja i o organizaciji jačih turnira iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije